Το πρώτο βήμα για τον τελικό

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά Basket League

Φτάσαμε στη φάση των ημιτελικών στα play offs της Basket League. Τα ζευγάρια που έχουν προκύψει είναι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Λαύριο – Προμηθέας. Ο πρώτος αγώνας γίνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στο “τριφύλλι” και τον “δικέφαλο”. Εκεί θα επικεντρωθούν τα σημερινά μας προγνωστικά μπάσκετ. Άλλωστε μέχρι στιγμής τα πονταρίσματά μας έχουν πάει εξαιρετικά, με τελευταία επιβεβαίωση στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Θα μπορούσε να είναι και τελικός

Πολλοί θα περίμεναν στην αρχή της σεζόν και δεδομένης της απουσίας του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να συναντηθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ίσως κάποιοι να πίστευαν το ζευγάρι να σπάσει από τον Προμηθέα, πάντως κανένας δεν έδινε πιθανότητες στο Λαύριο.

Φυσικά δε φτάνει μόνο οι καλή πορεία αυτών των δύο. Η ΑΕΚ δεν έδειξε την απαιτούμενη σταθερότητα στη σεζόν. Κακές επιλογές στο ρόστερ, με μεγάλο μέσο όρο ηλικίας, τραυματισμοί και οικονομικά θέματα ήταν οι βασικοί παράγοντες. Όπως και να ‘χει, οι “κιτρινόμαυροι” κατέληξαν στην 4η θέση και χρειάστηκε να αποκλείσουν τον ΠΑΟΚ για να φτάσουν στα ημιτελικά. Μάλιστα προκρίθηκαν δύσκολα και ίσως η ιστορία να είχε γραφτεί αλλιώς αν οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν διαφορετικές. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι ο “δικέφαλος” δεν έπεισε ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό ρυθμό για ολόκληρο 40λεπτο.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη είχε εύκολο έργο απέναντι στον φιλότιμο Ιωνικό. Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο σε όλη τη σειρά. Έκανε άνετα το 2-0 συνεχίζοντας της πολύ καλές εμφανίσεις στον επιθετικό κυρίως τομέα. Αμυντικά δεν ήταν καλός στον πρώτο αγώνα και κυρίως πριν την ανάπαυλα. Όμως το πάθημα έγινε μάθημα. Τα προβλήματά του δε φάνηκαν. Αναφέρομαι στη δημιουργία και στην έλλειψη άσσου. Εδώ έρχεται να κουμπώσει η λύση του Μπρέι, ο οποίος επανήλθε και μπορεί να βοηθήσει.

Προγνωστικά μπάσκετ στο ΟΑΚΑ

Δεν τίθεται θέμα φαβορί στην αναμέτρηση. Ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα χάσει, ειδικά από αυτήν την ΑΕΚ. Αθλητικά βρίσκεται σε άλλο επίπεδο και εκτός αυτού είχε και περισσότερες μέρες ξεκούραση. Θα πάει ψηλά το σκορ. Άλλωστε, πριν λίγες βδομάδες οι “πράσινοι” κέρδισαν ως τυπικά φιλοξενούμενοι με 104-95. Δεν πιστεύω ότι θα πάει τόσο, αλλά το line των 162,5 πόντων φαντάζει λάθος στα μάτια μου. Η ΑΕΚ δέχθηκε πάνω από 80 πόντους και στα τρία ματς από τον ΠΑΟΚ.

Όσο για τα αγαπημένα ειδικά παικτών, σήμερα θα ποντάρω στον “τρελαμένο” Μάριο. Ο Χεζόνια έχει σιγήσει το τελευταίο διάστημα, έχοντας δώσει τη σκυτάλη σε Παπαπέτρου και Μήτογλου. Περιμένω ένα ξέσπασμα από τον Κροάτη απέναντι στα όχι και τόσο καλά φόργουορντ της ΑΕΚ. Αξίζει μια ζαριά και στο να βγει πρώτος σκόρερ σε απόδοση 5.00! Από την άλλη πλευρά, ο Ματσιούλις θα δυσκολευτεί απόψε και το να βάλει το πολύ ένα τρίποντο δίνεται σε αποδόσεις διπλασιασμού.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
21:15
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
1 & over 162,5
2.12
Μονό
21:15
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Χεζόνια over 13,5 πόντοι
1.87
Μονό
21:15
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Ματσιούλις under 1,5 τρίποντο
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις