Με την τρέλα του Ράσελ

Προγνωστικά

Προγνωστικά στο Σέλτικς – Ουίζαρντς

Καλημέρα στην παρέα του koubanezos.gr, άλλη μια regular season πέρασε στην ιστορία και τώρα είμαστε έτοιμοι για προγνωστικά για την post season, εκεί που τα αίματα ανάβουν, η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη, με λίγα λόγια εκεί που ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παιδάκια. 

Φέτος η λίγκα αποφάσισε να εφαρμόσει το λεγόμενο play in tournament. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πολύ καλά έκανε, ίσως άργησε κιόλας. Συνήθως οι τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν ήταν τελείως ανούσιες, υπήρχαν πολλά αδιάφορα παιχνίδια εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Φέτος όμως με αυτή την πατέντα που εφάρμοσε, είδαμε πολλές ομάδες να είναι στην τσίτα μέχρι το τέλος και πολλές ομάδες να μάχονται να τερματίσουν έστω στην δέκατη θέση, για ένα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. 

Σήμερα το βράδυ έχουμε τα παιχνίδια της ανατολής. Στις 01:30 παίζει η Ιντιάνα με τους Χορνετς και στις 04:00 οι Σέλτικς με τους Ουιζαρντς

Στο παιχνίδι που θα σταθώ είναι το δεύτερο. Παίζει ο έβδομος με τον όγδοο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι όποιος νικήσει περνάει απευθείας στα πλει – οφ και πηγαίνει κατευθείαν στην αγκαλιά των Νετς. 

Οι Σέλτικς όλη την χρονιά παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια. Αν ήταν λίγο πιο σοβαροί δεν θα ήταν σε αυτή την θέση, να παίζουν την ύπαρξή τους σε ένα ή το πολύ σε δυο παιχνίδια. Κατά την διάρκεια της χρονιάς έκαναν και μια ακατανόητη ενέργεια για εμένα. Ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελαν ενίσχυση, έστειλαν στους Μπουλς τον Ντανιελ Ταις. Ήταν μέρος της ανταλλαγής του Φουρνιε, τον οποίο πολύ καλά έκαναν και απέκτησαν, αλλά έχασαν έναν πολύ σημαντικό ρολίστα, που έδινε μεγάλες βοήθειες ερχόμενος από τον πάγκο. Αυτές οι επιλογές τους στοίχισαν σε αρκετά παιχνίδια με αποτέλεσμα, σήμερα το βράδυ να τα παίζουν όλα για όλα.

Από την άλλη οι Ουιζαρντς, έκαναν ένα τρομερό ντεμαράζ το τελευταίο δίμηνο και από εκεί που όλοι τους είχαν ξεγράψει, κατάφεραν όχι απλά να μπουν στους δέκα πρώτους, αλλά να τερματίσουν 8η και να έχουν δυο ευκαιρίες για είσοδο στα πλει – οφ. Όλα αυτά τα πέτυχαν χάρη στον αδιανόητο Ράσελ Ουέστμπρουκ που τους πήρε από το χέρι μαζί με τον Μπραντλει Μπιλ και τους οδήγησαν από νίκη σε νίκη. Το είχα ξαναγράψει και παλιότερα ότι η εικόνα τους δεν ήταν η σωστή. Διαθέτουν ταλέντο, ποιότητα και έχουν στις τάξεις τους δυο σούπερ σταρ.  

Σε αυτούς λοιπόν πιστεύω και ποντάρω σήμερα. Αν ο Ουέστμπρουκ είναι αυτός του τελευταίου διμήνου, ακολουθήσει ο Μπιλ και βρει το χέρι του από τις 45 μοίρες ο Μπερτανς, πραγματικά δεν βλέπω πως μπορούν να αποκλειστούν από αυτούς τους πολύ κακούς Σελτικς, που στηρίζονται αποκλειστικά στα κέφια του Ταϊτουμ. Επίσης, θα είναι πολύ ωραία και ιδιαίτερη η μάχη απέναντι στους Νετς στον πρώτο γύρο. Θα τεθεί αντιμέτωπος ο Ουέστμπρουκ με τους παλιούς του συμπαίκτες, τον Χαρντεν και τον Ντουραντ που μεγαλούργησαν μαζί στους Οκλαχόμα Σιτι Θάντερ. 

Οι μπουκ σέβονται υπερβολικά το όνομα και την φανέλα των Σέλτικς και για αυτό τον λόγο βρίσκουμε την απλή νίκη τους Ουιζαρντς σε απόδοση 2.20 την οποία και θα ποντάρουμε. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
04:00
Μπόστον Σέλτικς - Ουάσιγκτον Ουιζαρντς
2
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις