Παιχνίδι με τα γκολ στην Premier League

Premier League

Premier League προγνωστικά: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Φούλαμ

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Στην προηγούμενη στήλη επαληθεύτηκε άνετα το combo στη Γερμανία, με τον μέγα Λεβαντόφσκι να πετυχαίνει το 40ό τέρμα στο μέσα στη σεζόν ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Γκέρντ Μίλερ. Κατά τα άλλα, τα ειδικά στοιχήματα δεν μας έκαναν τη χάρη. Σήμερα έχω δύο επιλογές, με την Premier League της Αγγλίας να μονοπωλεί τα προγνωστικά ποδοσφαίρου.  

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Premier League: Γκολ και θέαμα στο «Όλντ Τράφορντ» 

Ένα από τα πλέον αδιάφορα ματς της αγωνιστικής διεξάγεται απόψε στο Μάντσεστερ, με τη Γιουνάιτεντ να υποδέχεται τη Φούλαμ.  

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν καπαρώσει τη συμμετοχή τους στο ερχόμενο Champions League και περιμένουν με αγωνία τον τελικό του φετινού Europa League απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Ο Σόλσκιερ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μαγκουάιρ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μαρσιάλ και Τζέιμς.  

Από την άλλη, η ομάδα του Σκοτ Πάρκερ έχει αποχαιρετίσει την κατηγορία της Premier League και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στις τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα του εμφάνισε πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά επιθετικά αδίκησε τον εαυτό της.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Δυάδα απόδοσης 3.75
20:00
Μάντσεστερ Γ. - Φούλαμ
Goal/goal
2.05
22:15
Τσέλσι - Λέστερ
Γκολ μετά το 72'
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις