Στο Μπράιτον και στο 4.20

Προγνωστικά

Χαβ ε νάις ντέι φίλοι και φίλες του koubanezos.gr. Οδεύουμε προς την λήξη των πρωταθλημάτων και οι στοιχηματικές ευκαιρίες αυξάνονται, καθώς πλέον οι περισσότερες ομάδες αγωνίζονται χωρίς άγχος και βοηθούν στα προγνωστικά.

Η αδιάφορη και σωσμένη πλέον Μπράιτον υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, σε ένα παιχνίδι χωρίς ενδιαφέρον εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι έσωσαν έστω και προς το τέλος της χρονιάς την κατηγορία, αν και βάσει στατιστικών και εμφανίσεων θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλύτερη την φετινή χρονιά. Ελλειψη τύχης, χαμένες ευκαιρίες και ασταθής άμυνα της στέρησαν το δικαίωμα να παραμείνει με μεγαλύτερη άνεση.

Η αρμάδα του Πεπ είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια και πλέον έχει να σκεφτεί μονάχα τον τελικό του Τσουλού κόντρα στην Τσέλσι στις 29 Μαΐου. Θα είναι μέγα επίτευγμα η κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους ιδιοκτήτες της Σίτι να προσπαθούν επί χρόνια να φτάσουν σε αυτό το επίτευγμα.

Δυνατή επίθεση η Μπράιτον, σκοράρει κατά μέσο όρο ένα γκολ στους αγώνες της. Για την Σίτι του Πεπ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, με τους παίκτες του Ισπανού να προστατεύουν τα ποδάρια τους ενόψει Τσέλσι. Χηνάριον στο 4.20 βλέπω και ποντάρω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι
Χ
4.2
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις