Μετρημένα “κουκιά” ενόψει Euro 2020

Euro 2020

Euro 2020: Δεν υπάρχει το ίδιο βάθος στο κέντρο της άμυνας 

Η Αγγλία διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά και ποιοτικά ρόστερ ενόψει Euro 2020. Τρομερό βάθος σε όλες τις θέσεις με μεγάλο ανταγωνισμό, εκτός από μια. Στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών οι βασικοί Στόουνς και Μαγκουάιρ μοιάζουν αναντικατάστατοι και πολύτιμοι.

Δίκαιος ο προβληματισμός του Σάουθγκεϊτ για τον τελευταίο, καθώς είναι τραυματίας. Ένας τραυματισμός που δε κρίνεται σοβαρός, αλλά ίσως του στερήσει και το τελικό του Europa. Με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αγωνιστικό ρυθμό του.

Από ‘κει και πέρα οι λύσεις είναι μετρημένες από πίσω τους και όχι το ίδιο ποιοτικές. Οι Έρικ Ντάιερ της Τότεναμ και Κόνορ Κόντι της Γουλβς είναι καλές λύσεις, αλλά δεν είναι στη περυσινή τους κατάσταση. Ο τελευταίος πάντως δείχνει να πατάει αρκετά καλά το τελευταίο καιρό, εν μέσω γενικότερης μετριότητας των “λύκων”.. Επίσης ο Τζέιμς Ταρκόφσκι, με μόλις δύο συμμετοχές στην εθνική το μακρινό πλέον 2018, δε θεωρείται πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Όσο για τις wild cards υπάρχουν οι Μάικλ Ντιν, Μπεν Γκόντφρι της Έβερτον και ο Μπεν Γουάιτ της Μπράιτον. Που αν χρειαστεί είναι τα επικρατέστερα ονόματα για κλήση, σε περίπτωση κάποιας απώλειας τελευταία στιγμή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις