Οσίμχεν και Ρέμπιτς για τα «αστέρια» του Champions League

Προγνωστικά Ιταλίας

Προγνωστικά Ιταλίας 

Προγνωστικά Ιταλίας με Νάπολι και Μίλαν που έχουν την τύχη στα χέρια τους για την έξοδο στο Champions League. Αρκεί να κερδίσουν τα αποψινά τους παιχνίδια, κόντρα σε Φιορεντίνα και Κάλιαρι αντίστοιχα.  Για την ακρίβεια η Νάπολι πρέπει να κερδίσει και τη Βερόνα στην τελευταία αγωνιστική. Έχει αδιάφορους αντιπάλους πάντως, ενώ η Μίλαν ξεμπερδεύει από σήμερα, αν επικρατήσει της Κάλιαρι.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά και να δούμε σε ποιους παίκτες μπορούν να στηριχθούν οι δύο ομάδες για να πετύχουν το σκοπό τους. Και ποιοι παίκτες δηλαδή μπορούν να μας δώσουν επιλογές για τα προγνωστικά Ιταλίας.

Στη Νάπολι ο Βίκτορ Οσίμχεν είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της, από τη Λιλ. Ο Νιγηριανός θηριώδης φορ δεν είχε την προσαρμογή που θα ήθελε, εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού. Ενώ μόλις αποθεραπεύθηκε έμεινε ξανά πίσω λόγω κορονοϊού. Στο φινάλε της χρονιάς ο Οσίμχεν έχει πάρει τα πάνω του, πέτυχε έξι γκολ στα πέντε τελευταία. Στο πιο πρόσφατο με την Ουντινέζε δεν σκόραρε, ωστόσο είχε δοκάρι και έδωσε δύο ασίστ. Κόντρα στη Φιορεντίνα το anytime του πληρώνει ως και 2.20.

Σε ανάλογη απόδοση με τον Οσίμχεν βρίσκουμε τον Αντε Ρέμπιτς. Ο Κροάτης επιθετικός απόντος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα ξεκινήσει ξανά στην κορυφή της επίθεσης. Με την Τορίνο στο απίθανο 7-0 πέτυχε χατ-τρικ. Είχε σκοράρει και κόντρα στη Γιουβέντους, εξαιρετικό γκολ με μακρινό σουτ. Ενώ έχει και ένα φοβερό στατιστικό να επιδείξει, στη θητεία του στη Μίλαν στα δύο αυτά χρόνια.

Εχει πετύχει 22 γκολ στο πρωτάθλημα, τα 21 εξ αυτών στους δεύτερους γύρους. Ξεκινά… υπνωτισμένος τη σεζόν αλλά στο δεύτερο μισό παίρνει τα πάνω του. Ο Ρέμπιτς πληρώνει 2.20 για να σκοράρει anytime κόντρα στην Κάλιαρι και να βοηθήσει τους «ροσονέρι» να επανέλθουν στους ομίλους του Champions League μετά από επτά αγχωτικά χρόνια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
13:30
Φιορεντίνα - Νάπολι
Οσίμχεν anytime scorer
2.20
Μονό
21:45
Μίλαν - Κάλιαρι
Ρέμπιτς anytime scorer
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις