Μάχη δικεφάλων με φόντο την τετράδα

Προγνωστικά

Προγνωστικά Basket League

Τα play offs στη Basket League συνεχίζονται με δύο ζευγάρια να έχουν καταλήξει σε τρίτο παιχνίδι. Μέχρι στιγμής, το εισιτήριο για τα ημιτελικά έχουν πάρει Παναθηναϊκός και Λαύριο. Εκεί περιμένουν τους νικητές των ζευγαριών ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Προμηθέας – Περιστέρι. Σήμερα θα επικεντρωθούμε σε προγνωστικά από τη μονομαχία των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ.

  • Μπορείτε πλέον να με βρείτε και στο Ιnstagram για ακόμα περισσότερο στοίχημα! 

Προγνωστικά στη μάχη των δικεφάλων

Οι δύο ομάδες διασταυρώνονται για τέταρτη φορά στην προημιτελική φάση. Σε όλες τις σειρές μέχρι τώρα, την πρόκριση πήρε η ομάδα με το πλεονέκτημα έδρας. Η ΑΕΚ επικράτησε το 2003 και το 2016, ενώ ο ΠΑΟΚ το 2018.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είδαμε τους γηπεδούχους να επικρατούν. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν στο ΟΑΚΑ με 102-89, ενώ οι «ασπρόμαυροι» στο «Παλατάκι» με 81-73. Ομολογουμένως το σκορ πήγε ψηλά στη σειρά σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτό οφείλεται αφενός στον πιο «δεμένο» ΠΑΟΚ, που βρίσκει σκορ από την περιφέρειά του με καλά ποσοστά, αφετέρου στην ΑΕΚ που παρατάσσεται με πολύ λιγότερες απουσίες.

Εκτίμηση: Απόψε περιμένω ένα παιχνίδι με τελική νικήτρια την ΑΕΚ. Διαθέτει παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία και ο Μορέιρα της δίνει πλεονέκτημα μέσα στη ρακέτα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δε θα πέσει αμαχητί. Στα ειδικά παικτών μου αρέσει το over του Μορέιρα με το line στους 13,5 πόντους. Με προκαλεί όμως περισσότερο ο διπλασιασμός στη διψήφια συγκομιδή του Λοτζέσκι.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
17:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
1 (-2,5) & ΠΑΟΚ over 64,5
1.86
Μονό
17:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Λοτζέσκι over 9,5 πόντοι
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις