Όλα παίζονται ακόμα!

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος Laliga – χαμός για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και φίλες της στήλης. Φτάσαμε λίγες αγωνιστικές πριν από το φινάλε και όλα παίζονται στην  Laliga. Πρωτάθλημα, ευρωπαϊκή έξοδος και παραμονή παραμένουν ανοιχτά μέτωπα και λίγες ομάδες έχουν την ταμπέλα του αδιάφορου. Χωρίς να κουράσω περισσότερο πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και τι θα βγάλει η διαλογή.

Όλα τα παιχνίδια πλέον έχουν κοινή ώρα έναρξης 19:30. Οι πιο καυτές αναμετρήσεις έχουν να κάνουν με τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League και το Europa Conference League τις επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η μια για την Ευρώπη, η άλλη για το γόητρο

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι η αναμέτρηση του Ελ Μαδριγάλ Βιγιαρεάλ εναντίον Σεβίλλης. Η Βιγιαρεάλ που έχει προκριθεί στον τελικό του Europa κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Είχε πλεονέκτημα, βρισκόταν σταθερά στην 5η θέση για περίπου 1,5 μήνα σε απόσταση 5-6 βαθμών. Τώρα βρίσκεται στην 7η θέση στο -1 από την Σοσιεδάδ και σε ισοβαθμία με την Μπέτις.

Ακροβατεί σε μια μοναδική συγκυρία που παίζει από το να συμμετέχει στο Champions League της επόμενης περιόδου ή στους ομίλους του του Europa ή στα προκριματικά του Conference ή και να χάσει τελείως την ευρωπαϊκή έξοδο! Απίστευτη κατάσταση με τον Ουνάι Έμερι που ξέρει τι πάει να πει πίεση να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση. Και προσπαθεί νσ αξιοποιεί όλα τα όπλα που έχει στην διάθεση του. Πλήγμα αποτελεί η απουσία του Νιγηριανού μέσου Σάμουελ Chukwueze, μια αξιόπιστη λύση στο κέντρο και στην επίθεση.

Από την άλλη η Σεβίλλη κλείδωσε την έξοδο στο επόμενο Champions League και ουσιαστικά τελείωσε την σεζόν. Μέτρια η φετινή σεζόν, στην Ευρώπη δεν έκανε το κάτι παραπάνω με τον αποκλεισμό στην φάση των 16. Ενώ στο κύπελλο πόνεσε περισσότερο η μη συμμέτοχή στον τελικό. Πρακτικά δεν έχει στόχους, θα παίζει για την φανέλα  και το γόητρο. Για το κίνητρο και την συνολική τους εικόνα θα στηρίξω την Βιγιαρεάλ. Είναι αδικία να μην συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση της επόμενης σεζόν. Συν ότι οι παίχτες της Σεβίλλης δεν έχουν να αποδείξουν κάτι, το αντίθετο ειδικά οι διεθνείς της θα θελήσουν να προστατέψουν τους εαυτούς τους ενόψει Euro.

Προγνωστικά: Οι έτεροι διεκδικητές και η μάχη της σωτηρίας

‘Όπως προανέφερα οι έτεροι διεκδικητές για μια θέση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξη διοργάνωσης είναι η Σοσιεδάδ και η Μπέτις  που υποδέχονται Βαγιαδολίδ και Ουέσκα αντίστοιχα. Είναι ανώτερες των γηπεδούχων και πιστεύω ότι μπορούν να κερδίσουν, εύκολα ή δύσκολα. Συνεχίζοντας έτσι την σκληρή μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Στην μάχη για την σωτηρία, υπάρχουν εξίσου αμφίρροπες αναμετρήσεις. Στο  Αλαβές – Γρανάδα οι γηπεδούχοι καίγονται για την νίκη και οι φιλοξενούμενοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Δεν θα ρίσκαρα στον άσσο, αλλά λίγο η ανάγκη και η εικόνα μαχητικότητας που παρουσιάζει συν τις αλλαγές και την έλλειψη κινήτρου της Γρανάδας, θα το πάρω το ρίσκο στην νίκη των γηπεδούχων. Από την τριάδα της κορυφής θα κλείσω με το βασικό ποντάρισμα της ημέρας με τις  αναμετρήσεις Ατλέτικο Μαδρίτης – Οσασούνα και Μπαρτσελόνα – Θέλτα. Στην Ατλέτικο θα πάω στην νίκη της με τουλάχιστον 2 γκολ, εδώ που έφτασε, δεν νομίζω να αφήσει να χαθεί το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της, ενώ στην Καταλονία θα πάω με τα πολλά γκολ, ροντέο κάνουν και οι δύο τα παιχνίδια τους και περιμένω να προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Με τρεις δυάδες θα πορευτούμε από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος , διαλέγετε και ποντάρετε. Καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.60
19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα
1 & over 1.5
1.45
19:30
Μπαρτσελόνα - Θέλτα
Over 3,5
1.83
Δυάδα απόδοσης 2.90
19:30
Σοσιεδάδ - Βαγιαδολίδ
1
1.57
19:30
Μπέτις - Ουέσκα
1
1.83
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 4.40
19:30
Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη
1
2.37
19:30
Αλαβές - Γρανάδα
1
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις