Θα παλέψουν ως το τέλος τα «κριάρια»…

Θα παλέψουν ως το τέλος τα «κριάρια»...

Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα. Με την Championship θα ασχοληθούμε και σήμερα. Πολύ ωραίο πρωτάθλημα, με μεγάλες ομάδες που παίζουνε πάντα σε γρήγορο, επιθετικό ρυθμό. Τέτοια είναι και η Ιστορική Ντέρμπι που παλεύει χρόνια τώρα να ανεβεί ξανά στην Premier League. Θα τον δώσει και φέτος ως το τέλος τον αγώνα της και σήμερα θα περάσει από την έδρα της Πρέστον, που στα τελευταία έξι έχει 1-1-4.

Την είδα με την Κάρντιφ το Σάββατο και ήταν άνευρη, άτολμη και με προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Η Ντέρμπι έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και ρολάρει καλά με τον Φιλίπ Κοκού. Η δε προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ της. Στα τελευταία 12 παιχνίδια, 0-3-9. Νομίζω πως το διπλό σε απόδοση 3.00 μπορεί να φανεί πολύ μεγάλο στη ροή του αγώνα.

Την Κυριακή είδα και τη νίκη της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Μπρίστολ. Πολύ καλή, αθλητική και επιθετική από την αρχή ως το τέλος. Δεν άλλαξε ρυθμό ακόμα και όταν προηγήθηκε. Σήμερα βέβαια υποδέχεται μια από τις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, άλλα δε νομίζω ότι θα αλλάξει πολύ το πλάνο της. Με τα γκολ και το θέαμα θα πάμε.

Μονό

19:00 Πρέστον – Ντέρμπι Κάουντι: 2 (3.00)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 5.26)

19:00 Πρέστον – ΝτέρμπιΚάουντι: 1ο γκολ Ντέρμπι (2.15)

21:45 Σέφιλντ Γουένσντεϊ  – Γουέστ Μπρομ: Goal/goal & over 2,5 (2.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις