ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Γκολ στα γήπεδα της Νορβηγίας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γκολ στα γήπεδα της Νορβηγίας

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Γκολ στα γήπεδα της Νορβηγίας

Γκολ

Καλημέρα Κουβανεζόπαιδα, επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω η δυνατή πρόταση μου στο παιχνίδι της Μόλντε με τα γκολ, το οποίο είχε 6 συνολικά, αλλά έπεσα τελείως έξω με την Ρόζενμποργκ, που συνέτριψε την Βίκινγκ με 5-0. Προχωράμε!

Κυριακή σήμερα, το στοιχηματικό κουπόνι έχει αγαπημένη Eliteserien κι εγώ είμαι εδώ για να αναλύσουμε και  να πιάσουμε τον τελικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το ταμείο.

Στοίχημα με γκολ στην Μόλντε

Νωρίς το στραβοπάτημα για την Μόλντε στην Τρόμσο, που σε ένα γεμάτο παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις εκατέρωθεν, το ταμπλό έγραψε 3-3 και οι σημερινοί γηπεδούχοι είναι στην 4η θέση με 4 βαθμούς. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός από την μεριά του Μόε Έρλινγκ για την κακή αναλογία τελικών προσπαθειών σε σχέση με τα γκολ που πετυχαίνει η ομάδα του και πιστεύω ότι δόθηκε μεγάλη βάση στο κομμάτι αυτό στις μέρες που πέρασαν. Στην έδρα τους οι μπλε έχουν απέναντι στην Μπραν απολογισμό στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους 3-1-1 με με 5/5 goal/goal και 4/5 goal/goal & over 2,5.

Σε αντίθετη τροχιά η Μπραν που ξεκίνησε άσχημα μετρώντας από 3 γκολ στα δύο πρώτα της παιχνίδια αντίστοιχα,  με τελευταία την ήττα από την Βαλερένγκα με 3-0 εντός έδρας. Δύσκολα τα πράγματα για τον Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν που θα παίξει 3ο σερί ματς με ομάδα της περσινής πρώτης τριάδας της Eliteserien και θα πρέπει να βρει ένα πλάνο να μη διασυρθεί αγωνιστικά. Την προηγούμενη σεζόν η Μπραν είχε πάρει την νίκη στην έδρα της Μόλντε. Μοναδικός απών ο Πέτερσεν.

Εκτίμηση: Νίκη επιτακτικής σημασίας για την Μόλντε και με κίνητρο, εξαιτίας της περσινής ήττας. Εχει λογική ο άσος που βρίσκεται χαμηλά,  καθώς θα παίξει με το μαχαίρι στα δόντια, αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας θα πάω σε ένα  ειδικό στοίχημα.

Βροχή από γκολ στο Σταβάνγκερ.

Τις καλές εντυπώσεις που άφησε στο πρώτο παιχνίδι η Βίκινγκ τις εξαφάνισε στο δεύτερο της ματς με ήττα 5-0 από την Ρόζενμποργκ, όπου είχε κακή απόδοση και μοιραία ήρθε μια μεγάλη ήττα. Στο Σταβάνγκερ βγάζει άλλη δυναμική η ομάδα του Μπίαρν Μπάρντσεν, καθώς στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Τρόμσο έχει 4/5 νίκες με 4/5 goal /goal & over 2,5.

Η Τρόμσο πήρε χρυσό βαθμό μέσα στην έδρα της Μόλντε με σκορ 3-3 και αν ο πολύ καλός επιθετικός Εμπιγιέ είχε μεγαλύτερη συγκέντρωση θα έκανε το χατ τρικ στο τέλος του παιχνιδιού και θα έδινε το τρίποντο στην ομάδα του. Η ομάδα του Γκάουτε Χέλστραπ, παρόλο που έχει δεχθεί 6 τέρματα σε 2 ματς, έχει έναν βαθμό και έπαιξε με τις 2 καλύτερες ομάδες στη κατηγορία, οπότε δεν επικρατεί μεγάλη ανησυχία για την πρόσφατη εικόνα. Θα απουσιάσει ο Εσπεγιόρντ.

Εκτίμηση: Η καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει στο Σταβάνγκερ η Βίκινγκ σε συνδυασμό με το κίνητρο της να επανέλθει σε νίκες μετά το κάζο και η επιθετική δεινότητα της Τρόμσο με οδηγούν σε ένα ματς με αρκετά γκολ και εκεί θα ποντάρω!

Με φόρα η Βαλερένγκα

Τρομερή η Βαλερένγκα στην έδρα της Μπραν, έφυγε νικήτρια με το επιβλητικό 3-0 και πραγματικά κρίμα που μια μέρα νωρίτερα που σας δίνω τα προγνωστικά δεν είχα αποδόσεις για σκόρερ, για να σας δώσω τον παιχταρά Ντόνουμ, που σημείωσε 2 τέρματα και 1 ασίστ. Ενθαρρυντικό το ξεκίνημα ως τώρα με 4 βαθμούς και καλό επιθετικό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Έλιεφ Φαγκέρμο. Στις 5 τελευταίες συναντήσεις τους με την Βαλερένγκα γηπεδούχο έχουν απολογισμό 1-3-1. Απών ο Χολμ.

Δύσκολα τα πράγματα για την Κρίστιανσουντ με τις 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια να μην αποτελούν έκπληξη, καθώς έπαιξε με τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά ο μεγάλος πονοκέφαλος είναι το σκοράρισμα. Η πώληση του Πελεγκρίνο έχει φέρει τα πάνω κάτω στην ομάδα, καθώς σε επίσημα φιλικά και αγώνες πρωταθλήματος δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα 6 που έχει δώσει ως τώρα. Ακόμα ένα δύσκολο εμπόδιο για την ομάδα του Κρίστιαν Μίκελσεν απέναντι σε έναν εξαιρετικό και φορμαρισμένο αντίπαλο.

Εκτίμηση: Λογικότατο το σετ αποδόσεων βάσει της εικόνας των 2 αγωνιστικών και θα στηριχθώ στη φόρα του φαβορί.

Με παράδοση στα γκολ

Εναρκτήριο λάκτισμα για την Στρόμσγκοντσετ, που σώθηκε πέρσι στις τελευταίες αγωνιστικές από τον υποβιβασμό. Η ομάδα του Χένρικ Πέτερσεν πέρσι είχε την 3η χειρότερη άμυνα της Eliteserien και ήδη δειχνει ότι δεν κάλυψε τις αδυναμίες της, καθώς σε 5 φιλικά ματς που έδωσε δέχθηκε 12 τέρματα. Ο προπονητής διατήρησε τον βασικό κορμό και ενισχύθηκε με τους Φράϊντει και Βάλσβικ. Στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο την Στρόμσγκοντσετ σημειώθηκαν 4/5 over 2,5 και 3/5 goal/goal & over 3,5. Απών ο Σάλβεσεν με 10 γκολ την σεζόν που πέρασε.

Η Λίλεστρομ ανέβηκε απευθείας ως 2η  στην μεγάλη  κατηγορία της Νορβηγίας πίσω από την Τρόμσο. Αρκετά καλή στις εξόδους της την περσινή σεζόν που στις 15 από αυτές πέρασε με απολογισμό 8- 5-2. Στα 4 φιλικά που έδωσε άφησε καλές εντυπώσεις με 3 νίκες και 1 ήττα, έχοντας σκοράρει 7 τέρματα.  Από το σύλλογο αποχώρησαν οι Μέλγκαβις, Κόπενς, Σιγκούρνταρσον, Κάλεβαγκ, Σμάρασον, Χάραλντσον, Κνούντσεν και Ραφν ενώ στις θέσεις τους ήρθαν οι Χέλαντ, Κρανίνξ, Έριξεν, Όγκμπου, Άσεν και Σέφερι.

Εκτίμηση: Ερωτηματικό παραμένει η απόδοση που θα έχουν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα τους, αλλά σύμφωνα με την παράδοση και την εικόνα στα φιλικά, αξίζει ένα ποντάρισμα στα γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Μόλντε - Μπραν
Μόλντε γκολ και στα δύο ημίχρονα & over 2,5
2.05
Δυάδα απόδοσης 2.60
16:00
Βαλερένγκα - Κρίστιανσουντ
1 & over 1,5
1.60
16:00
Βίκινγκ - Τρόμσο
Over 2,5
1.61
Μονό
19:00
Στρόμσγκοντσετ - Λίλεστρομ
Goal /goal & over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις