Αθλητική δράση στην ΕΡΤ3 και στο ERTFLIX

Τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου μπάσκετ θα δείξει η ΕΡΤ3

Το πλούσιο αθλητικό μενού απευθείας μεταδόσεων το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 περιλαμβάνει αγώνες από τα ελληνικά γήπεδα με highlight τον 3ο προημιτελικό της Basket League, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τον τελικό καταδύσεων ανδρών και γυναικών από τη Βουδαπέστη, καθώς και τον τελικό της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Οι τηλεθεατές και οι ακροατές της ΕΡΤ θα απολαύσουν όλη τη δράση από την ΕΡΤ3, τη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑσπορ.

Football League

Το πρωτάθλημα της Football League συνεχίζεται με την 12η αγωνιστική και στον Βόρειο όμιλο η αυλαία ανοίγει το Σάββατο 15 Μαΐου, στις 14:45 στις Σέρρες, όπου ο τρίτος της βαθμολογίας Πανσερραϊκός (19 βαθμοί), ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες και αλλαγή προπονητή θέλει να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στην αγώνα με τον ΠΟ Τρίγλιας, που είναι 6ος στη βαθμολογία με 12 βαθμούς. Περιγραφή του Γιώργου Τραπεζανίδη και ρεπορτάζ Γιώργου Μαυρόπουλου.

Super League 2

Δύο ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει στις τελευταίες αγωνιστικές των playoffs (Ξάνθη – Εργοτέλης) θα βρεθούν αντιμέτωπες στο «Xanthi Arena», την Κυριακή 16 Μαΐου, στις 14:45, στην προτελευταία στροφή της αγωνιώδους διαδικασίας. Η Ξάνθη είναι πλέον πρώτη στη βαθμολογία και κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού και τον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό θα τον δώσει στην έδρα της. Από την πλευρά του, ο Εργοτέλης είναι 4ος, αλλά απέχει μόνο τρεις βαθμούς από την κορυφή και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στις τελευταίες δυο αγωνιστικές. Περιγραφή του Δημήτρη Μπουμπουγιατζή και ρεπορτάζ του Βασίλη Αναστασιάδη.

Basket League

Η τρίτη και τελική κόντρα των δυο Δικεφάλων, την Κυριακή 16 Μαΐου, στις 17:00, θα δώσει σ’ έναν από τους δύο το εισιτήριο της πρόκρισης στον ημιτελικό γύρο των playoffs. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήραν από μια «καθαρή» νίκη στις έδρες τους και η σειρά επιστρέφει στο «Νίκος Γκάλης» των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας, εκεί όπου θα κριθούν όλα. Περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου και ρεπορτάζ του Γιάννη Νάτου.

ERTFLIX

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου – Βουδαπέστη

18:00 Καταδύσεις ανδρών 10μ. Συγχρ. / Καταδύσεις γυναικών 3μ. ΤΕΛΙΚΟΣ (ΕΡΤ SPORTS)

Χάντμπολ ανδρών – 14η αγωνιστική

16:00 Ιωνικός Ν.Φ. – Διομήδης (ΕΡΤ SPORTS 2)

Πόλο ανδρών – playoffs – 3ος τελικός

18:00 Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός (ΕΡΤ SPORTS 2)

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Super League 2 – 4η αγωνιστική – playoffs

14:45 Λεβαδειακός – Χανιά (ΕΡΤ SPORTS)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου – Βουδαπέστη

18:00 Καταδύσεις γυναικών 3μ. Συγχρ. / Καταδύσεις ανδρών 10μ. ΤΕΛΙΚΟΣ (ΕΡΤ SPORTS)

Super League 2 – 4η αγωνιστική – playoffs

14:45 Διαγόρας – Ιωνικός (ΕΡΤ SPORTS 2)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις