Εθνική Πολωνίας μέσω… ΠΑΟΚ!

Εθνική Πολωνίας μέσω… ΠΑΟΚ!

Λίγες είναι οι ομάδες από τη Superleague που θα έχουν ποδοσφαιριστές που θα τους εκπροσωπήσουν στο επερχόμενο Euro 2020. Μία από αυτές που θέτει σημαντική υποψηφιότητα είναι ο ΠΑΟΚ μέσω του ποδοσφαιριστή της Κάρολ Σφιντέρσκι με τα χρώματα της Εθνικής Πολωνίας. Και αυτό γιατί ο Πολωνός θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή για την τελική φάση.

Εδώ που τα λέμε ήταν στις σκέψεις του προπονητή Πάουλο Σόουζα, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του Πίοντεκ στο πρόσφατο παιχνίδι Χέρτα Βρολίνου- Σάλκε, αυξάνει κατακόρυφα τις ελπίδες του επιθετικού του ΠΑΟΚ να κληθεί στην Εθνική για το Euro. Ο τραυματισμός του Κρίστοφ Πίοντεκ είναι αρκετά σοβαρός και όπως ανακοίνωσε η Γερμανική ομάδα στην οποία ανήκει, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός για 4-5 μήνες ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον αστράγαλο.

Με αυτά τα δεδομένα ο Πάουλο Σόουζα θα πάρει μαζί του τον επιθετικό των ασπρόμαυρων ώστε να πλαισιώσει τους Μίλικ και Λεβαντόφσκι στην αιχμή του δόρατος των Πολωνών.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις