Στοίχημα με φάουλ στη Superleague, γκολ στην Αττάλεια

Στοίχημα

Στοίχημα: Γκολ στην Αττάλεια!

Καλησπέρα σας. Σήμερα θα έχουμε τρεις επιλογές. Μια δυάδα και στοίχημα με φάουλ από τον ελλαδικό χώρο.

Σήμερα ξεκινάμε λίγο διαφορετικά και με ένα παιχνίδι που βλέπω αρκετά γκολ καθώς οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες. Είναι το παιχνίδι μεταξύ Αντάλιασπορ και Κόνιασπορ. Βέβαια τέτοια αδιάφορα παιχνίδια υπάρχουν πολλά στην Τουρκία καθώς διανύουμε την τελευταία αγωνιστική. Επιλέγω αυτό το παιχνίδι στο goal/goal & over 2,5 γκολ καθώς περιμένω ελεύθερο παιχνίδι με πολλά γκολ. Όποιος θέλει να ρισκάρει παραπάνω βάζει goal/ goal & over 3,5 γκολ.

Στοίχημα με φάουλ στην Ελλάδα

Και συνεχίζουμε στην Ελλάδα με δύο αδιάφορα παιχνίδια και το στοίχημα με φάουλ που τόσο μας/σας αρέσει.

Πρώτο παιχνίδι που θα μπει στη δυάδα μας μαζί με το τουρκικό είναι το Ατρόμητος- Βόλος. Δύο ομάδες που δε κυνηγάνε τίποτα απολύτως και θα παίξουν μπάλα για τη χαρά του παιχνιδιού. Διαιτητής ο Τσαγκαράκης με περίπου 35 φάουλ μέσο όρο, ωστόσο θεωρώ πως οι δύο ομάδες δε θα φτάσουν καν στους μέσους όρους τους και ο διαιτητής θα είναι πιο ελαστικός με τα μαρκαρίσματα. Under 34,5 φάουλ η επιλογή.

Δεύτερο παιχνίδι είναι το Απόλλων Σμύρνης- Λαμία. Επίσης, αδιάφορο παιχνίδι που δε θα σκιστούν να κλωτσήσουν καθώς έχουν πετύχει σχετικά νωρίς το στόχο της παραμονής. Διαιτητής ο Καραντώνης με 35 φάουλ μέσο όρο. Επιλογή μας το under 34,5 στο 1.85.

Καλή επιτυχία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.87
18:00
Aντάλιασπορ - Κόνιασπορ
Goal/goal & over 2,5
2.15
19:30
Ατρόμητος - Βόλος
Under 34,5 φάουλ
1.85
Mονό
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Λαμία
Under 34,5 φάουλ
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις