ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ρεκόρ, «εξάποντο» και άσβηστο μίσος

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ρεκόρ, «εξάποντο» και άσβηστο μίσος

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ρεκόρ, «εξάποντο» και άσβηστο μίσος

προγνωστικά

«Εξάποντο» με απουσίες

Φάγαμε το γάιδαρο, έχει μείνει η ουρά του, καθώς σχεδόν σε όλες τις μεγάλες λίγκες απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το φινάλε, με μόνη εξαίρεση την Premier League των τριών αγωνιστικών. Συνεπώς, δύσκολη η εύρεση αξιόλογων σημείων για τα προγνωστικά μας, αφού χρειάζεται πολλή προσοχή. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην Bundesliga, με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τις θέσεις παραμονής, να παραμένουν ανοιχτά. Πολύ μεγάλο ματς, για την οικονομία της ουράς, είναι αυτό ανάμεσα σε Χέρτα και Κολωνία.

Προγνωστικά στο Χέρτα – Κολωνία

Οι Βερολινέζοι, έρχονται κατάκοποι, καθώς αυτό θα είναι το πέμπτο ματς σε διάστημα μόλις δώδεκα ημερών. Τα πήγαν καλά στα προηγούμενα εξ αναβολής, και με συγκομιδή οκτώ βαθμών βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη και πλέουν βλέπουν την 16η Αρμίνια απ’ το +3. Όμως, αυτός ο γολγοθάς είχε τις συνέπειές του και θα υποδεχθεί την Κολωνία με ένα… καράβι απουσίες. Και μάλιστα σημαντικότατες καθώς αφορούν βασικά στελέχη όπως οι Λουκεμπάκιο, Νταρίντα, Κόρδοβα, Κούνια και Γκεντουζί.

Aπ’ τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι, προσπαθούν να συνέλθουν απ’ τον εντός έδρας διασυρμό κόντρα στη Φράιμπουργκ (1-4). Εκτός έδρας όμως, η Κολωνία βολεύεται καλύτερα, αφού στο δρόμο έχει μαζέψει τους 18 απ’ τους 29 βαθμούς της. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Σάλκε και με νίκη σήμερα θα κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Απουσίες και κόπωση στους γηπεδούχους, ρέστα η Κολωνία. Λογικό το 2.80 του διπλού, στο 2.00 με κάλυψη στην ισοπαλία, το κρατώ για τα προγνωστικά.

Για το ρεκόρ

Το δεύτερο ματς απ’ τη γερμανική λίγκα που θα με απασχολήσει είναι η σύγκρουση των Φράιμπουργκ και Μπάγερν. Η πρωταθλήτρια, εδώ και καιρό, παίζει μόνο για ένα λόγο. Για τον Λεβαντόφσκι.

Με το χατ τρικ κόντρα στην Γκλάντμπαχ, ο Πολωνός έφτασε τα 39 και βρίσκεται ένα μόλις μακριά απ’ το να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ που κρατά απ’ το 1972! Πρακτικά, όλη η Μπάγερν γι’ αυτόν παίζει.

Η Φράιμπουργκ δεν είναι αδιάφορη για να κάτσει να τα φάει με το τσουβάλι, όμως, δεν κρατά τις τύχες στα χέρια της αναφορικά με την έξοδο στο Conference League. Θα επιτεθεί, και όπως κόντρα στην Κολωνία, περιμένω υψηλό τέμπο.

Εν κατακλείδι, και περνώντας στα προγνωστικά, έχω την αίσθηση πως ο Λέβα όχι μόνο θα ισοφαρίσει το ρεκόρ, αλλά θα το ξεπεράσει από σήμερα κιόλας. Το ενδεχόμενο να σκοράρει δύο τουλάχιστον φορές, συναντάται στο 2.27.

Χαριστική βολή

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος και στη Serie A με δύο ντέρμπι σήμερα. ”Derby d’Italia” και derby della Capitale. Αυτό που με απασχολεί είναι το πρώτο.

Μια κακή χρονιά για τη Γιουβέντους οδεύει στο τέλος της. Όχι μόνο παρέδωσε τα σκήπτρα στην Ίντερ, αλλά κινδυνεύει πολύ σοβαρά να μείνει εκτός επόμενου Champions League. Μια ομάδα που ήθελε εγγυημένα κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ με την παρουσία της στη European Super League, δεν μπορεί να χωρέσει ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες της χώρας. Μάλιστα…!

Και καλά κάνει και δε χωρά, καθώς αυτό που έχει παρουσιάσει φέτος, δεν αξίζει να βγει στο Champions League. Έχασε δια περιπάτου από τη Μίλαν, κέρδισε όπως κέρδισε τη Σασουόλο, κι ελπίζει σε γκέλες των από πάνω. Αταλάντα και Μίλαν θέλουν ένα τρίποντο για να εξασφαλιστούν. Δύσκολα δε θα το βρουν. Η Νάπολι θα κερδίσει τη Φιορεντίνα (άσβηστο μίσος για τη Γιουβέντους από εποχές Ρομπέρτο Μπάτζιο) και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Βερόνα. Σκούρα τα πράγματα…

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια που ο προπονητής της είναι το τελευταίο άτομο στον κόσμο που θα ήθελε για αντίπαλο. Ο Αντόνιο Κόντε. Άσβηστο, και εδώ, το μίσος ανάμεσα στον τεχνικό των «νερατζούρι» και τον Ανιέλι, από την εποχή ακόμη που προπονούσε τους «μπιανκονέρι».

Επιπλέον, η Ίντερ μετά την κατάκτηση του scudetto δε βγάζει την ίσως αναμενόμενη χαλάρωση. Σκόρπισε τη Σαμπντόρια, κέρδισε άνετα τη Ρόμα. Από ό,που και να το πιάσεις, bad news για τον Ρονάλντο και την παρέα του.

Παρ’ όλα αυτά, το σετ έχει βγει με γνώμονα το κίνητρο και ο άσος της Γιούβε, παίζει στο 2.20. Το διπλό στο 3.25. Θα ήθελε πολύ να της δώσει τη χαριστική βολή, παρά την αγάπη του για την ομάδα στην οποία πέρασε 16 χρόνια απ’ τη ζωή του, ο Αντόνιο Κόντε. Το 3.25 σαφώς και κυκλώνεται για τα προγνωστικά.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Fun bet
16:30
Φράιμπουργκ – Μπάγερν
Λεβαντόφσκι 2+ γκολ
2.27
Μονό
16:30
Χέρτα – Κολωνία
2 DNB
2.00
Μονό
19:00
Γιουβέντους – Ίντερ
2
3.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις