Φιλοξενούμενοι που πληρώνουν μέχρι 10.25

Κουπόνι Σαββάτου

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Απουσία αρκετών ημερών, πλέον όμως είμαστε εδώ για ένα από τα τελευταία ποδοσφαιρικά Σ/Κ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δύο αγώνες ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι Σαββάτου σε Αγγλία και Ελλάδα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Κουπόνι Σαββάτου: Από 2.15 μέχρι… 10.25 

Πρώτη αναμέτρηση με βάση το ωρολόγιο πρόγραμμα για το κουπόνι Σαββάτου, αυτή στη Λάρισα, με την υποβιβασμένη ΑΕΛ να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «βυσσινί» μετά το τρίμπαλο στο Πανθεσσσαλικό από την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου, έπεσαν και μαθηματικά στην 2η κατηγορία. Βέβαια είχε προηγηθεί πριν ένα μήνα περίπου η ήττα από τον ΟΦΗ στο «Αλκαζάρ», η οποία απεδείχθη καθοριστική για την παραμονή, αφού η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 4 πόντους και αυτή είναι η τελευταία αγωνιστική.

Δεν αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Μια άνετη και σίγουρα πετυχημένη σεζόν ολοκληρώνεται σήμερα για την ομάδα του ΠΑΣ, αφού ήταν ανταγωνιστικότατη, ζόρισε όλους τους «μεγάλους» και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου.  Αγνοεί την νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές και σήμερα ίσως επιδιώξει να πετύχει μια, όχι όμως την τελευταία, αφού εκκρεμεί και ο αγώνας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Διαλυμένη ψυχολογικά η ΑΕΛ από τον υποβιβασμό, κατεβαίνει για τη μεγαλύτερη αγγαρεία της χρονιάς. Σίγουρα το μυαλό θα είναι στην οργάνωση της νέας μέρας. Από τις ορέξεις του ΠΑΣ θα κριθεί η έκβαση του αγώνα θεωρώ. Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Το να ανοίξουν το σκορ πρώτοι οι Γιαννιώτες, κυμαίνεται στο 2.15 και μου φαίνεται μια καλή επιλογή. Αν κάποιος θελήσει να αφήσει και ολίγα φράγκα σε ακριβές σκορ το 0-2 πληρώνει 10.25. Ξεκάθαρα από προαίσθημα και καλό για fun bet.

Να μην γκρεμίσει ό,τι έχτισε

Φεύγουμε από τον μαγικό κόσμο της Ελλάδας και πάμε στην Αγγλία. Μερικές ωρίτσες μετά το ματς στη Λάρισα, σε μια άλλη χώρα (θα μπορούσε και πλανήτη) η Μπράιτον υποδέχεται την Γουεστ Χαμ. Απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής πλέον, αφού θα είναι στην Premier League και την επόμενη σεζόν η Μπράιτον. Ηττήθηκε από την Γουλβς με 2-1, ήττα η οποία ωστόσο δεν κόστισε. Δυσκολεύεται να νικήσει, ειδικά εντός εδρας. Tρεις νίκες στα τελευταία 21 εντός.

Από ήττα κόντρα στην Έβερτον προέρχεται η Γουεστ Χαμ και έχασε πολύτιμο έδαφος στην μάχη για την τετράδα. Φυσικά κρατάει στα χέρια της το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως σήμερα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε για να μην γκρεμίσει εν μια νυκτί ό,τι έχτισε κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς,

Αδιάφορη η Μπράιτον, έσωσε την παρτίδα και θα είναι και του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού πρωταθλήματος. Η Γουεστ Χαμ θέλει μόνο νίκη για να μην τα κάνει… θάλασσα και μείνει εν τέλει εκτός Ευρώπης. Τότεναμ, Έβερτον και Άρσεναλ καραδοκούν. Πρέπει να μπουν δυνατά τα «σφυριά» και να ξεμπερδεύουν από νωρίς. Ανώτερη ομάδα ποιοτικά, όμως πρέπει να το αποδείξουν και στο χορτάρι. Να σκοράρουν πρώτοι το βρίσκουμε σε απόδοση 1.87.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννενα
Anytime score 0-1
2.15
Fun Bet
19:30
ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννενα
Ακριβές σκορ 0-2
10.25
Μονό
22:00
Μπράιτον - Γουέστ Χαμ
Anytime score 0-1
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις