Επιλογές Σουηδίας από τις μικρές κατηγορίες

Επιλογές Σουηδίας

Επιλογές Σουηδίας: Σε ανοδική πορεία οι γηπεδούχοι

Γεια και χαρά Κουβανέζοι μου και καλό Σαββατοκύριακο. Δεν μας δικαίωσε η Χέκεν στην προηγούμενη στήλη μας, που έχασε, αν και προηγήθηκε με 2-0! Πάμε στα σημερινά που οι επιλογές Σουηδίας είναι από τις μικρές κατηγορίες.

Από την Σουπερέταν  ξεκινάω τις επιλογές Σουηδίας για σήμερα με το παιχνίδι ανάμεσα στην γηπεδούχο Σούντσβαλ που υποδέχεται την Βασάλουντς σε ένα παιχνίδι που και οι δύο αντίπαλοι θέλουν να το κερδίσουν, με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί και να βρεθούν κοντά στις θέσεις της κορυφής και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να απομακρυνθούν από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Σούντσβαλ σαφώς και διαθέτει πιο έμπειρο υλικό, στόχος είναι η άνοδος στην Allsvenskan, ενώ το δίδυμο στην επίθεση, Χαλένιους και Ένγκμπλομ, είναι από τα κορυφαία στην κατηγορία, και περιμένω να κάνουν την διαφορά. Η Βασάλουντς περιμένω να παραταχθεί αμυντικά με 5-3-2, όπως κάνει συνήθως εκτός έδρας, και θα προσπαθήσει να πετύχει ό,τι καλύτερο από τις αντεπιθέσεις ή από στημένες φάσεις.

Επιλογές Σουηδίας: Σκοράρουν αμφότερες

Κλείνω τις επιλογές Σουηδίας και πηγαίνω μια κατηγορία κάτω και συγκεκριμένα στο νότιο όμιλο της τρίτης κατηγορίας και στο παιχνίδι ανάμεσα στη Σκέβντε που υποδέχεται την Τρολχάταν. Ένα σχετικά γειτονικό ντέρμπι, αφού η απόσταση των δύο ομάδων είναι λιγότερη από 100 χιλιόμετρα, και επίσης παιχνίδι με μεγάλη ιστορία στις μικρές κατηγορίες που σήμερα βρίσκει και τις δύο ομάδες αρκετά δυνατές. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση με παιχνίδι λιγότερο, ενώ η φιλοξενούμενη με τρεις βαθμούς λιγότερους βρίσκονται στην όγδοη θέση ισοβαθμώντας με άλλες τρεις ομάδες. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη καθώς, όπως ανέφερα, και οι δύο ομάδες διαθέτουν καλούς ποδοσφαιριστές και είναι από τις αυτές που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Επιθετικά βρίσκουν δίχτυα και εκεί θα ποντάρω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
14:00
Σκέβντε - Τρολχάταν
1X & goal/goal
2.27
Μονό
16:00
Σούντσβαλ - Βασάλουντς
1 & οver 1,5
2.07
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις