Με τη Ρέξαμ στο στόχαστρο

Προγνωστικά

Προγνωστικά Ιταλίας: Καθαρίζει η Αταλάντα, μπορεί το γκολ η Τζένοα

Χαιρετώ άπαντες. Εδώ είμαστε και σήμερα με τα προγνωστικά μας. Δε πήγε καλά η στήλη στα δυο τελευταία ραντεβού μας, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το στοίχημα. Παραμένουμε με θετική ενέργεια και ελπίζω σε επιστροφή στα ταμεία σήμερα. Ξεχώρισα αρκετά πράγματα, αλλά κατέληξα σε δύο επιλογές που ελπίζω να με δικαιώσουν.

Η Τζένοα υποδέχεται στο «Luigi Ferraris» την εξαιρετική και φέτος Αταλάντα. Μια Αταλάντα που δεν αντιμετώπισε δυσκολία στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπενεβέντο. Άνετη επικράτηση με 2-0 με σχετικά σβηστές τις μηχανές. Βρίσκεται στη 2η θέση και φυσικά θέλει να παραμείνει εκεί, καθώς θα είναι και η καλύτερη επίδοση στην ιστορία της, μετά τη περυσινή 3η θέση. Στον αντίποδα η Τζένοα πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στη Μπολόνια. Αφού κατάφεραν και φέτος να ξεμπερδέψουν με το θέμα σωτηρία, πλέον ψάχνουν ένα καλό φινάλε.

Στοιχηματικά, αναμενόμενο να είναι στα “τάρταρα” το διπλό της Αταλάντα. Ακολουθεί το παιχνίδι με τη Γιουβέντους για το κύπελλο, οπότε θα ψάξει να ξεμπερδέψει χωρίς παρατράγουδα. Δε θα έχει πρόβλημα να καθαρίσει η Αταλάντα, αλλά θεωρώ πως η Τζένοα θα βρει και αυτή το δρόμο για το γκολ. Μια Τζένοα που παραμένει ένα μέτριο σύνολο, αλλά για τις φάσεις που δημιουργεί, κρίνεται τρομερά αποτελεσματική.

Ρέξαμ στο στόχαστρο για τη National League

Η Μπόρχαμ Γούντ φιλοξενεί στο «Meadow Park» τη Ρέξαμ σε μια αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Ρέξαμ κάνει αγώνα για να διατηρηθεί στη ζώνη των πλέι οφ με έξι ομάδες να ερίζουν για τρεις θέσεις. Γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των ανταγωνιστών και με παιχνίδι στο χέρι, βρίσκεται εκτός ζώνης πλέι οφ. Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τη Νοτς Κάουντι, οπότε το να μην ηττηθεί σήμερα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Μεγάλο το διακύβευμα για μια ομάδα που ανέβηκε χρηματιστηριακά επίπεδο μετά την αλλαγή διοίκησης. Έχει το κίνητρο, φυσικά έχει τη ποιότητα και θεωρώ πως δε θα φύγει ηττημένη σήμερα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Combo
16:00
Τζένοα - Αταλάντα
2 & goal/goal
2.50
Combo
17:00
Μπόρχαμ Γουντ - Ρέξαμ
Χ2 & over 1,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις