Η 25η σεζόν του WNBA έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η 25η σεζόν του WNBA έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Αθήνα, 14 Μαΐου 2021. Η 25η σεζόν του WNBA ξεκινά την Παρασκευή 14 Μαΐου, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έως και 18 αγώνες της κανονικής σεζόν, που θα προβάλλονται στις ώρες του ευρωπαϊκού primetime, το WNBA All-Star Game, επιλεγμένα παιχνίδια των Playoff, καθώς και τους Τελικούς της διοργάνωσης.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο της σεζόν (15-16/5) θα είναι συναρπαστικό, καθώς περιλαμβάνει αγώνες και από τις 12 ομάδες του κορυφαίου γυναικείου μπασκετικού πρωταθλήματος στον κόσμο. Οι φαν του WNBA στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να συντονίσουν τους δέκτες τους στην COSMOTE TV το Σάββατο 15 Μαΐου για το πρώτο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, όπου η 2 φορές MVP Candace Parker θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της με τους Chicago Sky στην Ουάσινγκτον και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πρώην MVP Elena Delle Donne και τους Mystics. (1 p.m. ET/ 20:00 ώρα Ελλάδος, COSMOTE SPORT 4HD).

Οι φίλοι του WNBA στην Ελλάδα θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 12 παιχνίδια της κανονικής σεζόν μέσω live stream από το twitter του @WNBA, που θα περιέχει σχολιασμό από κορυφαίους αναλυτές μπάσκετ, influencers και WNBA legends.

2021 WNBA Key Dates:

Έναρξη Regular Season Παρασκευή 14 Μαΐου

All-Star Game Τετάρτη 14 Ιουλίου

Διάλλειμα Ολυμπιακών Αγώνων Πέμπτη 15 Ιουλίου – Τετάρτη 11 Αυγούστου

Τελευταία Μέρα Regular Season Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Πρώτη Μέρα Playoffs Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

WNBA Finals Κυριακή 10 Οκτωβρίου – Τρίτη 19 Οκτωβρίου

*Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν

Σε συνέχεια του πρόσφατου λανσαρίσματος της καμπάνιας για την 25η επέτειο του WNBA, Count It , και τις πρόσφατες παρουσιάσεις της νέας μπάλας από τη Wilson και των εμφανίσεων από τη Nike, η προσοχή πλέον θα στραφεί στα λαμπρότερα αστέρια της λίγκας καθώς θα επαναφέρουν τη δράση του επαγγελματικού μπάσκετ στα στάδια με ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δυνατές αναμετρήσεις. Η καμπάνια Count It σηματοδοτεί πως το WNBA δεν έχει σταματήσει να «μετρά» επιτεύγματα καθώς έρχονται πολλά ακόμα, όσο οι παίκτριες του WNBA συνεχίζουν να διακρίνονται και να αψηφούν τις προσδοκίες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις