Αποδόσεις με αξία σε γκολ και φαβορί

Προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους. Μετά από τρεις μέρες απουσία η αγαπημένη στήλη χόκεϊ είναι πίσω. Ελάχιστα παιχνίδια κάθε μέρα, καθώς προετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων που θα ξεκινήσει στις 21 Μάη. Σήμερα θα δούμε στα γρήγορα προγνωστικά από δύο παιχνίδια από τα μόνα πρωταθλήματα που είναι ακόμα σε εξέλιξη, την 2η κατηγορία Γερμανίας και το NHL.

Προγνωστικά χόκεϊ στη Γερμανία

Στους τελικούς της DEL2 στην Γερμανία τίθενται αντιμέτωπες η Κάσελ Χάσκις με τους Μπιετιγκχάιμ Στίλερς. Η Κάσελ πέρασε από την Ράβενσμπουργκ παίρνοντας την τελευταία νίκη στα χαρτιά αφού η ομάδα της Ράβενσμπουργκ μπήκε σε καραντίνα για ένα μοναδικό κρούσμα και με βάση τους κανόνες ο αγώνας κατοχυρώθηκε υπέρ της Κάσελ. Οι Στίλερς πέρασαν δύσκολα στο 5ο παιχνίδι από την Φράιμπουργκ.

Σαν ακλόνητο φαβορί παρουσιάζεται η Κάσελ. Παρόλα αυτά, στην φετινή σεζόν οι νίκες είναι στο 3-1 υπέρ των Στίλερς αν και οι τελικοί είναι άλλη υπόθεση. Αναμένεται μεγάλο σκορ με τις αποδόσεις να είναι ανάλογα μοιρασμένες χωρίς να εντοπίζεται κάποια ευκαιρία εκεί. Εγώ θα επιλέξω το να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ οι Στίλερς στην 1η περίοδο σε απόδοση 1.85, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά πιθανό με βάση τις ευκαιρίες που δημιουργεί τελευταία η ομάδα από την κωμόπολη Μπιετιγκχάιμ.

Με τους γηπεδούχους στον Καναδά

Στην συνέχεια θα πάμε στο NHL και στον Καναδά, στο παιχνίδι των Κάλγκαρι Φλέιμς και των Βανκούβερ Κανούκς. Και οι δύο ομάδες χάσανε το τρένο των πλέι οφ. Απογοήτευση επικρατεί στους Φλέιμς, καθώς φέτος οι απαιτήσεις από την ομάδα ήταν πολύ περισσότερες από αυτό που παρουσίασαν τελικά. Από την άλλη η Κανούκς έκαναν ότι μπορούσαν και θα παλέψουν να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Αν συνυπολογίσουμε όμως ότι οι Φλέιμς θέλουν να κλείσουν την σεζόν με ψηλά το κεφάλι και το ότι οι Κανούκς θα παραταχθούν χωρίς αρκετούς παίκτες, οδηγούμαστε στην νίκη των Βανκούβερ Φλέιμς στο 2,00.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:30
Κάσελ Χάσκις - Μπιετιγκχάιμ Στίλερς
Στίλερς over 0,5 γκολ στην 1η περίοδο
1.85
Μονό
04:00
Κάλγκαρι Φλέιμς – Βανκούβερ Κανούκς
1
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις