Αποδόσεις με αξία σε γκολ και κόντρα

Προγνωστικά Ολλανδίας

Χαιρετώ άπαντες φίλους Κουβανέζους, εδώ είμαστε και σήμερα με προγνωστικά Ολλανδίας! Μας έχει γυρίσει το τελευταίο διάστημα, με τις προτάσεις μας να πηγαίνουν πολύ καλά. Μας ακολουθείτε και στο σάιτ και στο Instagram φυσικά, όπου ανεβαίνουν αρκετά πραγματάκια κάθε μέρα από όλους τους συντάκτες με πολύ μεράκι.

Προγνωστικά Ολλανδίας: Στο χέρι του Άγιαξ η έκταση του σκορ

Ο ´Αγιαξ υποδέχεται στην «Jojan Cruijff Arena» τη τραγική φέτος Φένλο. Δίκαιος πρωταθλητής ακόμα μια χρονιά ο “Αίαντας” τελειώνει δυνατά τη σεζόν, όντας συνολικά αήττητος για 21 παιχνίδια. Έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στα έξι από τα τελευταία οκτώ, ενώ σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στα 12 από τα τελευταία 15 παιχνίδια του. Καμία χαλάρωση στο φινάλε, δείγμα νοοτροπίας πρωταθλήτριας ομάδας. Η Φένλο από την άλλη βρίσκεται προ τελευταία στη ζώνη του υποβιβασμού, με επτά παιχνίδια χωρίς νίκη εκτός έδρας. Μάλιστα απέναντι στον Άγιαξ μετράει εννιά συνεχόμενες ήττες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, συμπεριλαβανομένης της ντροπιαστικής του πρώτου γύρου με 13-0.

Στοιχηματικά, μετρημένα κουκιά οι επιλογές, αν και βαθμολογικά οι φιλοξενούμενοι καίγονται. Δεν τρέφω καμία εμπιστοσύνη στη Φένλο, αφού προσωπικά τη θεωρώ τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Όαση σε ένα κακό σύνολο ο Γιακουμάκης, στη πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του. Την αξία τη βρήκα στα γκολ ημιχρόνου για τον Άγιαξ. Αγωνιστικά φυσικά δε συγκρίνονται τα δύο σύνολα και ο Άγιαξ αν είναι στοιχειωδώς σοβαρός θεωρώ πως δύο “τεμάχια” τα έχει μέχρι το ημίχρονο.

Αποδόσεις που προκαλούν τη κόντρα 

Ταξιδεύουμε στη Χάγη της Ολλανδίας, στο «Cars Jeans Stadion» όπου η Ντεν Χάαγκ υποδέχεται τη Βίλεμ. Αγώνα για να αποφύγει τον υποβιβασμό, που προ λίγου καιρού έμοιαζε βέβαιος, δίνει η Ντεν Χάαγκ. Με δύο σπουδαίες νίκες απέναντι σε Φέγενορντ και Τσβόλε, όλα είναι στο χέρι της στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Η Βίλεμ στον αντίποδα δε πατάει καλά εδώ και καιρό και με ενδεχόμενη ήττα σήμερα μπαίνει σε χοντρούς μπελάδες. Κακή παράδοση απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο, αφού αγνοεί τη νίκη στα τελευταία δέκα μεταξύ τους παιχνίδια.

Στοιχηματικά φυσικά και δε στέκεται το διπλό σε αποδόσεις διπλασιασμού. Ειδικά σε εξάποντο παραμονής και ενώ η Βίλεμ δε έχει νικήσει στα 18 από τα 19 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι δεν έγιναν Άγιαξ, αλλά οι αποδόσεις και οι τελευταίες εμφανίσεις συνολικά, με ωθούν με άνεση στη κόντρα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 4.98
15:30
Άγιαξ - Φένλο
Άγιαξ οver 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.15
15:30
Ντεν Χάαγκ - Βίλεμ
1Χ & over 1,5
2.32
Fun Bet
15:30
Ντεν Χάαγκ - Βίλεμ
1 & over 1,5
4.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις