Το κίνητρο του Χουγκάζ και το σερί του Χόλογουελ

Το κίνητρο του Χουγκάζ και το σερί του Χόλογουελ

Κάπως ανορθόδοξα πέρασε το ένα από τα δύο χθεσινά σημεία με τον Λάνγκφορντ που τραυματίστηκε μόλις στο 1ο λεπτό, ίσως γιατί χάθηκε το over στα ριμπάουντ του Καντέρ για ένα που πήρε αλλά χρεώθηκε «ομαδικό». Προχωράμε όμως στα σημερινά…

Απόψε μπαίνουν στον χορό των προημιτελικών δύο ακόμη ζευγάρια, Προμηθεας – Περιστέρι και ΠαναθηναϊκόςΙωνικός αλλά θα ασχοληθώ μόνο με το 2ο ματς και δει με τον Ιωνικό που παίζει με συγκεκριμένους, λίγους, παίκτες ενώ μάλλον δεν θα έχει διαθέσιμο και τον σκόρερ Τολιόπουλο.

Αυτό σημαίνει ότι το βάρος θα πέσει στους ίδιους γνωστούς παίκτες. Πρώτα απ’ όλα τα ριμπάουντ και ο Τζέρεμι Χόλογουελ που είναι η ξεκάθαρη Tipster’s League επιλογή μου. Ο Αμερικανός ψηλός στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια έχει μαζέψει τουλάχιστον 8 ριμπάουντ οπότε το over 5,5 και μάλιστα στο πολύ δυνατό 1.95 είναι value bet επιλογή.

Δεύτερο ποντάρισμα στους πόντους του νεαρού Νίκου Χουγκάζ ο οποίος θα θελήσει, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις, να δείξει κάτι καλό στη… μεγάλη ομάδα που θα έχει απέναντί του. Το over 10,5 στους πόντους στο 1.87 είναι η επιλογή αφού ο νεαρός μετράει 5 από τα 7 τελευταία του ματς με διψήφιο αριθμό πόντων.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Ιωνικός Νίκαιας
Ν. Χουγκάζ over 10,5 πόντοι
1.87
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Ιωνικός Νίκαιας
Τ. Χόλογουελ over 5,5 ριμπάουντ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις