Με αεροπλάνα, βαπόρια και… τρακτέρ!

Προγνωστικά

Φινάλε θρίλερ στην Β’ Ολλανδίας με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν την 2η θέση και την απευθείας άνοδο και τα σημερινά προγνωστικά θα έχουν «οράνιε» χρώμα. Την προηγούμενη Παρασκευή, οι οπαδοί της Ντε Γκράαφσαπ ξεπροβόδισαν την αποστολή με πορεία 100 τρακτέρ (Super Farmers άλλωστε το προσωνύμιο τους/Super Boeren), αλλά η ομάδα γκέλαρε καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Αγιαξ Β’, καθώς σπατάλησε κραυγαλέες ευκαιρίες και έκανε όλους εμάς στο live να βρίζουμε σε κάθε γνωστή στοιχηματική γλώσσα.

Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Πάρτι ανόδου με… κόρνερ!

Δεν βάζω… μυαλό και επιμένω στη Ντε Γκράαφσαπ που έχει και δεύτερη ευκαιρία για την πολυπόθητη άνοδο. Ορίζει άλλωστε την μοίρα της καθώς με νίκη επί της αδιάφορης Χέλμοντ εξασφαλίζει την δεύτερη θέση αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των λοιπών διεκδικητών του τίτλου. Οι «σούπερ χωρικοί» ήταν σοβαροί στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν και εκτιμώ πως δεν θα σπαταλήσουν την ευκαιρία για την επιστροφή στην Α΄ Κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει από στόχους, αγωνίζονται χωρίς άγχος και περιμένω πως θα… υιοθετήσουν το «ολλανδικό» μοντέλο και θα παλέψουν για ότι τους αναλογεί στο ματς. Μπορούν συνεπώς να αβαντάρουν και σε ποντάρισμα για κόρνερ και έτσι ενισχύω τον άσο.

Θα ποντάρω και στο φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης Φόλενταμ – Αλκμααρ Β’. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ και θα επιδιώξουν να «χτίσουν» ψυχολογία ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Σαββάτου όπου θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για την άνοδο. Οι πιτσιρικάδες της Αλκμάαρ έχουν ξεμείνει από στόχους, αγωνίζονται σταθερά με επιθετική προσέγγιση σε κάθε ματς και έτσι περιμένω το σκορ να ξεφύγει.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
21:00
Φόλενταμ – Αλκμααρ Β’
Over 3,5
2.05
Μονό
21:00
Ντε Γκράαφσαπ – Χέλμοντ
1/1 & over 8,5 κόρνερ
2.52
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις