Σημεία και γκολ στη Σουηδία

προγνωστικά Σουηδίας

Γεια και χαρά Kουβανέζοι μου. Επιστροφή της στήλης σήμερα με στόχο την επιστροφή στα ταμεία. Μετά το πολύ καλό Σαββατοκύριακο ήρθε η πολύ κακή Δευτέρα. Πάμε στα φρέσκα προγνωστικά Allsvenskan.

Προγνωστικά Allsvenksan: Αναζητώντας την πρώτη νίκη οι γηπεδούχοι

Μάχη στις τελευταίες θέσεις ανάμεσα σε Χέκεν και Έρεμπρο με την γηπεδούχο ομάδα να πραγματοποιεί καταστροφικό ξεκίνημα και να είναι η μοναδική ομάδα, η οποία αγνοεί την νίκη μετά το πέρας των πρώτων πέντε αγωνιστικών! Η Έρεμπρο κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να πετύχει την πρώτη της νίκη και να πάρει βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια. Δύσκολη αναμένεται η σεζόν για την ομάδα που θέλει επειγόντως ενίσχυση καθώς το ρόστερ έχει ελλείψεις. Εάν κάποιος μου έλεγε πως μετά από πέντε παιχνίδια η Χέκεν δεν θα είχε νίκη θα αδυνατούσα να το πιστέψω. Η Χέκεν έχει την ποιότητα να αντιστρέψει το κακό ξεκίνημα και θεωρώ πώς το σημερινό παιχνίδι της δίνει την ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες.

Ώρα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Allsvenskan

Η δεύτερη και τελευταία επιλογή μου για σήμερα, από τα προγνωστικά Allsvenskan, είναι και αυτή από την Allsvenskan και συγκεκριμένα από το παιχνίδι ανάμεσα στην Βάρμπεργκ και την Χάμαρμπι, με την γηπεδούχο ομάδα να προέρχεται από ήττα απέναντι στην Μάλμε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά πάλεψε το παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή. Η Χάμαρμπι επανήλθε στις νίκες χωρίς να εντυπωσιάσει και πήρε μία δύσκολη νίκη που σίγουρα αν δεν βελτίωση την αμυντική της λειτουργία θα έχει μεγάλα προβλήματα στο μέλλον. Δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο θα πάω με τους φιλοξενούμενους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.07
19:30
Χέκεν - Έρεμπρο
1
1.50
19:30
Βάρμπεργκ - Χάμαρμπι
2
2.05
Μονό
19:30
Χέκεν - Έρεμπρο
1 & over 2,5
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις