Πίσω στο 2015 για την Σασουόλο

Προγνωστικά

Χαβ ε νάις ντέι φίλες και φίλοι μου του koubanezos.gr. Σασουόλο βέρσους Γιουβέντους έχει η σημερινή βραδιά στην Ιταλία και φυσικά έχω προγνωστικά στοιχήματος για τούτη την μεγάλη αναμέτρηση. Αμφότερες έχουν ανοιχτούν στόχους και κίνητρο για την νίκη στην αναμέτρηση.

Το χόουμ τιμ πέρασε με 2-1 από την Τζένοα την Κυριακή και θα παίξει τα ρέστα της για μία ευρωπαϊκή θέση. Βέβαια έχει ντίφικαλτ έργο, καθώς πλην της «Γιούβε», έχει να υποδεχθεί τόσο την Λάτσιο, όσο και να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ήδη υποβιβασμένη Πάρμα, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς σκοπιμότητες και άγχος.

Το αγουέι τιμ έχασε το πρωτάθλημα μετά από πολλά, πολλά χρόνια, με τον Αντρέα Πίρλο να χρεώνεται την μεγάλη φετινή αποτυχία. Οπως δείχνει η κατάσταση στην ομάδα από το Τορίνο, ο κόουτς θα μείνει μέχρι να φύγει, καθώς δεν δείχνει να πείθει διοίκηση και φιλάθλους. Δεν έχει κλειδώσει το εισιτήριο για το επόμενο Τσουλου και χρειάζεται την νίκη η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος φευγάτος από το Τορίνο. Μια χαρούμενη κατάσταση γενικότερα…

Προγνωστικά και πίσω στο… 2015

Η Σασουόλο είναι αήττητη στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της. Από το 2015 έχει να χάσει η «Γιούβε» στην έδρα της Σασουόλο και το τότε 1-0. Φέτος έχει τα θέματα της και οι γηπεδούχοι είναι πολύ επικίνδυνοι. Βλέπω τον άσο στο 4.85 και το ποντάρω χωρίς δεύτερη σκέψη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Σασουόλο – Γιουβέντους
1
4.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις