Goal betting στην Ιβηρική

Goal betting στην Ιβηρική

Όπως τα λέγαμε, ξύπνησε μέσα σε ένα τρίλεπτο ο παιχταράς ο Γιακουμάκης και το πάτησε το γκολάκι του. Βέβαια, η Φενλίτσα παραμένει σε δύσκολη θέση μετά το χηνάρι με τη Βάαλβαϊκ. Απόψε θα κάνουμε παιχνίδι ισπανικό, με προγνωστικά La Liga, ένα ματσάκι και καλό.

Προγνωστικά La Liga: Σκοράρουν για το 1.84

Θα μπορούσε να είναι ακόμα στο κόλπο του τίτλου η Σεβίλλη αν: Δεν έχανε εντός έδρας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και δεν δεχόταν την ισοφάριση από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα χασομέρια. Με «αν» όμως μπάλα δεν παίζεις, έτσι οι Ανδαλουσιάνοι δεν θα τα βάψουν και μαύρα που μπήκανε τετράδα πιο άνετα από ποτέ.

Απόψε υποδέχονται τη Βαλένθια, που είχε ζόρικη σεζόν αλλά μετά και τη νίκη επί της Βαγιαδολίδ καθάρισε ουσιαστικά με την παραμονή και κάνει ήδη τα πλάνα της για τη νέα χρονιά.

Φαβορί, ασφαλώς, οι Σεβιγιάνοι, όμως στο 1.45 και στο 1.50 ο άσος δεν μας λέει και τίποτα. Από την άλλη, το μυαλό παγαίνει στο goal betting. Οι μεν γηπεδούχοι έχουν δεχτεί τουλάχιστον ένα τεμάχιο στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς. Οι δε «νυχτερίδες» προέρχονται από 5/6 ματσάκια με γκολ εκατέρωθεν και αφήνουν επίσης υποσχέσεις για σκορ.

Λίγο πιο πάνω από το ένα κι ογδόντα το αμφίτερμα, θα το αγοράσουμε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Σεβίλλη - Βαλένθια
Goal/goal
1.84
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις