ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Εμβόλιμη σε Τρίπολη και Μαδρίτη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Εμβόλιμη σε Τρίπολη και Μαδρίτη

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Εμβόλιμη σε Τρίπολη και Μαδρίτη

Στοίχημα Τετάρτης

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Οι εμβόλιμες συνεχίζονται και σήμερα οι επιλογές μας είναι από Ελλάδα και Ισπανία για το στοίχημα Τετάρτης.

Στοίχημα Τετάρτης: Μάχιμος μέχρι τέλους 

Η περιήγηση στα σημερινά προγνωστικά ξεκινάει από την Τρίπολη και την αναμέτρηση του τοπικού Αστέρα κόντρα στην ΑΕΚ. Μαχητικός, όπως σε όλες τις αναμετρήσεις του στα play offs ο Αστέρας, ήρθε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στο πρωταθλητή Ολυμπιακό. Κράτησε αλώβητη την έδρα του στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, αφού εντός σε τέσσερις αγώνες μέτρησε ισάριθμες ισοπαλίες. Σίγουρα ο Ράσταβατς είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Όμως ψάχνει μια νίκη στα play offs για την ιστορία και το γόητρο. Το όνειρο της Ευρώπης μπορεί από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές να έλαβε τέλος, όμως οι «Αρκάδες», παλεύουν όλα τα παιχνίδια το ίδιο και αυτό αναμένεται να κάνουν απόψε, αλλά και την Κυριακή στην Τούμπα.

Το σενάριο να μείνει εκτός Ευρώπης ήταν υπαρκτό, όμως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την Ένωση. Με αυτήν την νίκη ηρέμησαν κάπως τα πράγματα, μετά από απανωτές ήττες και φυσικά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Με αυτά τα δεδομένα μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται πιο άνετα και χωρίς άγχος, θέλοντας όμως να βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα.

Μπορεί να μην έχει κανένα κίνητρο η ομάδα της Αρκαδίας, όμως προς τιμήν της, παλεύει όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ θα ψάξει σίγουρα την πρώτη νίκη στα play offs. Από την άλλη η ΑΕΚ, πέτυχε τον στόχο της, όμως στο ζευγάρι αυτό όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Βάσει αξίας, θα πορευτώ με το 1Χ σε απόδοση 1.93.

Κρατάει τον… τίτλο στα χέρια της

Στην Ισπανία και την Μαδρίτη, τρεισήμισι ώρες αργότερα η Ατλέτικο υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ σε μια αναμέτρηση, όπου και οι δύο ομάδες δεν θέλουν να χάσουν βαθμούς. Αρχικά η Ατλέτικο, στην μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχε φτιάξει μια ισχυρή διαφορά, στην συνέχεια τα έκανε σαλάτα, όμως τώρα, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από την συμπολίτισσα Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Στα χέρια της είναι όλα. Αν κάνει το απόλυτο στέφεται πρωταθλήτρια, για πρώτη φορά μετά το 2014. «Λευκή» ισοπαλία παραχώρησε στην Βαρκελώνη, παρέμεινε όμως πρώτη, αφού η Ρεάλ έμεινε στο 2-2 με την Σεβίλλη.

Επέστρεψε στις νίκες η Σοσιεδάδ, αφού νίκησε εντός έδρας την Έλτσε με 2-0 και φαίνεται να εδραιώνεται στην πέμπτη θέση. Μάλιστα αγωνίστηκε και με παίχτη παραπάνω για περίπου 80 λεπτά στην αναμέτρηση. Δυσκολεύτηκε όμως, αφού σκόραρε στο 72ο λεπτό το πρώτο γκολ, ενώ στις καθυστερήσεις κλείδωσε την νίκη. Κατά 99% εξασφάλισε την συμμετοχή της Ευρώπη, όμως θέλει να αποφύγει το Conference.

Το κίνητρο υπάρχει και στις δύο πλευρές. Σαφώς μεγαλύτερο είναι αυτό των «Ροχιμπλάνκος», που θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή μέχρι το τέλος. Βέβαια, η Σοσιεδάδ, δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο, όμως, τελευταία παίζει άτονα και εύκολα ή δύσκολα νομίζω πως η Ατλέτικο θα πάρει την νίκη. Από 7/9 στα under 2,5 προέρχεται η Ατλέτικο. Ο άσος συνδυαστικά με το under 3,5 βρίσκεται σε απόδοση 2.05.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:30
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
1.93
Μονό
23:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
1 & under 3,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις