ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Πλέι oφ Αγγλίας: Ανάλυση & μακροχρόνια τριών κατηγοριών!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πλέι oφ Αγγλίας: Ανάλυση & μακροχρόνια τριών κατηγοριών!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πλέι oφ Αγγλίας: Ανάλυση & μακροχρόνια τριών κατηγοριών!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πλέι oφ Αγγλίας: Ανάλυση & μακροχρόνια τριών κατηγοριών!

Πλέι οφ

Με τις τρεις από τις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες στην Αγγλία να έχουν ρίξει αυλαία, περνάμε πλέον στα πλέι οφ ανόδου. Εδώ, ουσιαστικά, εξαργυρώνεται ολόκληρη η χρονιά και κρίνεται η πορεία των ομάδων. Παρακάτω θα διαβάσετε μια πλήρη ανάλυση των συμμετεχόντων. Με όσο το δυνατόν λιγότερα λόγια, ώστε και να κατανοήσετε και να μη κουραστείτε. Η σπουδαία είδηση είναι, ότι η επίσημη Αγγλική αρχή αποφάσισε τα παιχνίδια αυτά να διεξαχθούν με τη παρουσία θεατών. Πάμε λοιπόν στο ψητό…

Πλέι οφ Championship: Ομάδες & Μακροχρόνια

Πλέι oφ Αγγλίας: Ανάλυση & μακροχρόνια τριών κατηγοριών!

Τέσσερις οι μονομάχοι για μια θέση ανόδου στη Premier League, μετά την απευθείας άνοδο των Νόριτς και Γουότφορντ. Η Μπρέντφορντ τερμάτισε 3η, η Σουόνσι τερμάτισε 4η, η Μπάρνσλεϊ τερμάτισε 5η και η Μπόρνμουθ τερμάτισε 6η. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 17 του Μάη με τους επαναληπτικούς να γίνονται στις 22. Με τον μεγάλο τελικό να λαμβάνει χώρα σε μονό παιχνίδι στο Γουέμπλεϊ στις 29 του μηνός. Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα Μπρέντφορντ – Μπόρνμουθ και Μπάρνσλεϊ –  Σουόνσι.

  • Μπρέντφορντ: Είναι γνωστό το πλάνο της ομάδας εδώ και μια πενταετία. Καινούριο γήπεδο, χτίσιμο ομάδας και άνοδος στα σαλόνια της Premier. Με τον Τόμας Φρανκ στο τιμόνι βρίσκονται για δεύτερη σερί χρονιά στα πλέι οφ ελπίζοντας και πάλι στη πολυπόθητη άνοδο.
  • Σουόνσι: Για μια ομάδα που έχασε σχεδόν όλο το κορμό της πέρυσι, σίγουρα η είσοδος στα πλέι οφ είναι τρομερή επιτυχία. Ο Στιβ Κούπερ έκανε πολύ καλή δουλειά και σίγουρα θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους, αν και δεν είναι πολλές.
  • Μπάρνσλεϊ: Ένα από τα πιο νεανικά σύνολα στη κατηγορία και προσωπική μου αδυναμία φέτος. Η πρόσληψη του Βαλέριεν Ίσμαελ πριν το τέλος του 2020 ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Στόχος ήταν μια άνετη παραμονή και ένα καλό πλασάρισμα, αλλά πλέον μπορούν να ονειρεύονται ακόμη και άνοδο.
  • Μπόρνμουθ: Χρηματιστηριακά το πιο δυνατό χαρτί της κατηγορίας. Πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος, με τη πρόσληψη Γούντγκεϊτ πριν τρεις μήνες να φέρνει δια πυρός και σιδήρου την πολυαναμενόμενη είσοδο στα πλέι οφ.

Εκτίμηση: Σίγουρα πιο έτοιμη ομάδα και με σαφές πλάνο δείχνει η Μπρέντφορντ. Η Μπόρνμουθ διαθέτει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά κάτι με χαλάει σε εικόνα και σε τεχνικό. Οι Μπάρνσλεϊ και Σουόνσι φαντάζουν ισοδύναμες στα μάτια μου και ένα κλικ κάτω από τις άλλες δύο. Με τη διαφορά ότι και οι δύο διαθέτουν, κατά τη γνώμη μου, σαφώς ανώτερους τεχνικούς στο πάγκο. Τι ποντάρουμε; Με το χέρι στη καρδιά Μπάρνσλεϊ στο 4.50 αλλά βάσει διαβάσματος και φετινής πορείας Μπρέντφορντ στο 2.50.

Πλέι οφ League One: Ομάδες & Μακροχρόνια

Πλέι oφ Αγγλίας: Ανάλυση & μακροχρόνια τριών κατηγοριών!

Και εδώ τέσσερις μονομάχοι, μετά την απευθείας άνοδο στη Championhip των Χαλ και Πίτερμπορο. Η Μπλάκπουλ τερμάτισε 3η, η Σάντερλαντ τερμάτισε 4η, η Λίνκολν τερμάτισε 5η με την Όξφορντ να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο τη τελευταία αγωνιστική, αφήνοντας έξω τις Τσάρλτον και Πόρτσμουθ. Ο πρώτος ημιτελικός Όξφορντ – Μπλάκπουλ θα λάβει χώρα στις 18 του Μάη με τον επαναληπτικό στις 21. Το έτερο ζευγάρι Σάντερλαντ – Λίνκολν, θα λάβει χώρα στις 19 του μηνός με τον επαναληπτικό στις 22. Και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 30 του Μάη.

  • Μπλάκπουλ: Με στόχο την είσοδο στα πλέι oφ ξεκίνησε η χρονιά με τον Νιλ Κρίτσλεϊ στο πάγκο. Στόχος επετεύχθη με την Μπλάκπουλ να διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά και νεανικά ρόστερ στη κατηγορία.
  • Σάντερλαντ: Φυσικά η άλλοτε κραταιά Σάντερλαντ ξεκίνησε με στόχο την άνοδο διαθέτοντας ικανό ρόστερ. Ο Φιλ Πάρκινσον κόντεψε να τους ρίξει εκτός δεκάδας με τον Λι Τζόνσον να αναλαμβάνει λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Ο ελάχιστος στόχος των πλέι οφ επετεύχθη και όλα είναι στο χέρι τους.
  • Λίνκολν: Με τον πολύπειρο Μάικλ Άπλετον στο τιμόνι και ένα νεανικό σύνολο, η Λίνκονλ έκανε μεγάλη υπέρβαση στη σεζόν. Βρέθηκε και στη πρώτη θέση για ένα διάστημα, αλλά η είσοδος στα πλέι οφ κρίνεται άκρως πετυχημένη.
  • Όξφορντ: Επίσης νεανικό σύνολο με τον Καρλ Ρόμπινσον στο τιμόνι, εδώ και μια τριετία. Η είσοδος στα πλέι οφ ήταν ο μεγάλος στόχος, μετά την περυσινή αποτυχία απέναντι στη Γουίκομ. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε εντέλει, τους δίνει μεγάλη ώθηση.

Εκτίμηση: Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να δίνεται σαν πρώτο φαβορί η ασταθέστατη φέτος Σάντερλαντ, όσο βαρύ όνομα και αν διαθέτει. Η Λίνκολν είναι απρόβλεπτη και σταθερά καλή φέτος, αλλά μοιάζει ένα κλικ κάτω από τις υπόλοιπες. Όξφορντ και Μπλάκπουλ μοιάζουν ισοδύναμες στα μάτια μου, με εξίσου ικανά ρόστερ και καλές χρονιές στη πλάτη τους. Θεωρώ πως όποιος περάσει από αυτό το ζευγάρι θα πάρει και την άνοδο. Το ποντάρισμά μου θα πάρει η Μπλάκπουλ στο 3.50! Η ύπαρξη σωστού σχεδιασμού, με εμπιστοσύνη στο προπονητή, σε συνδυασμό με τη σταθερότατη πορεία της φέτος, με ωθούν στην επιλογή μου.

Πλέι οφ League Two: Ομάδες & Μακροχρόνια

Πλέι oφ Αγγλίας: Ανάλυση & μακροχρόνια τριών κατηγοριών!

Τέσσερις ομάδες και εδώ μετά την απευθείας άνοδο των Τσέλτεναμ, Κέμπριτζ και Μπόλτον. Η Μόρκαμ τερμάτισε 4η, η Νιούπορτ τερμάτισε 5η, η Φόρεστ Γκριν τερμάτισε 6η και η Τρανμίρ πήρε το τελευταίο εισιτήριο. Το ένα ζευγάρι είναι το Νιούπορτ – Φόρεστ Γκριν με πρώτο παιχνίδι στις 18 του Μάη και επαναληπτικό στις 23. Το άλλο ζευγάρι είναι το Τρανμίρ –  Μόρκαμ με πρώτο παιχνίδι στις 20 του Μάη και τον επαναληπτικό στις 23. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 31 του μηνός.

  • Μόρκαμ: Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Ο έμπειρος Ντέρεκ Άνταμς την οδηγεί στην είσοδο των πλέι οφ και θεωρείται ως δυνατό επιστέγασμα της φετινής χρονιάς.
  • Νιούπορτ: Από τις λίγες ομάδες στη λίγκα με σταθερά καλή πορεία εδώ και χρόνια. Αθόρυβα και κυνικά έφτασε στα πλέι οφ με τον εμπειρότατο Μάικλ Φλιν να είναι στο τιμόνι εδώ και μια τετραετία.
  • Φόρεστ Γκριν: Ο Μαρκ Κούπερ που έλυνε και έδενε επί μια τετραετία απολύθηκε πριν ένα μήνα. Με τον υπηρεσιακό Τζίμι Μπολ και ένα σχετικά πλήρες σύνολο, ο αρχικός στόχος των πλέι οφ επετεύχθη.
  • Τρανμίρ: Μετά τον άδικο, όπως τον χαρακτήρισαν, υποβιβασμό, τα πλέι οφ ήταν ο βασικός στόχος. Με τον Κιθ Χιλ στο πάγκο ο στόχος επετεύχθη, αν και με αρκετή τύχη και άγχος.

Εκτίμηση: Πραγματικά “μακελειό” προβλέπεται μεταξύ τεσσάρων ισοδύναμων ομάδων, το οποίο φαίνεται και στις αποδόσεις. Αφήνω έξω τη Τρανμίρ που δε μου εμπνέει απολύτως καμία εμπιστοσύνη καθ’ όλη τη σεζόν. Η Φόρεστ Γκριν έχει όλα τα φόντα, αλλά έβγαλε χαρακτηριστική αστάθεια φέτος και θα παρουσιαστεί χωρίς τον τεχνικό που την έφτασε ως εδώ. Η Μόρκαμ έκανε τρομερό φίνις και αποτελεί το οριακό φαβορί, αναλογικά και με το ρόστερ φυσικά. Το ποντάρισμά μου πάντως θα πάρει η σταθερή Νιούπορτ στο 3.60. Διαθέτει μακράν τον πιο έμπειρο τεχνικό και μου έβγαλε αρκετή σιγουριά και αυτοπεποίθηση φέτος στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Σε νοκ άουτ παιχνίδια θεωρώ πως αυτά θα παίξουν το ρόλο τους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μακροχρόνιο Championship
Να προβιβαστεί
Μπρέντφορντ
2.50
Μακροχρόνιο League One
Να προβιβαστεί
Μπλάκπουλ
3.50
Μακροχρόνιο League Two
Να προβιβαστεί
Νιούπορτ Κάουντι
3.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις