Ο Λάνγκφορντ του 15,7% δείχνει under

Ο "δικέφαλος" δεν αστειεύεται

Ξεκινάνε απόψε τα πλέι – οφ της Α1 με τους δύο πρώτους αγώνες όπου ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που έχουν παράδοση ντέρμπι, ειδικά στα πλέι – οφ. Νωρίτερα, η ομάδα – αποκάλυψη της σεζόν, το Λαύριο, υποδέχεται τον Κολοσσό με τον οποίο σχεδόν πάντα ζορίζεται, με στόχο να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του και ότι δίκαια κατέληξε στη 2η θέση της κανονικής περιόδου.

Από το ματς αυτό θα σταθώ στον Τούρκο ψηλό Κερέμ Καντέρ. Ο πιο αξιόπιστος σκόρερ και ριμπάουντερ του Κολοσσού στη ρακέτα, παίκτης ο οποίος συχνά φτάνει στα double – double και που στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια του μάζεψε τουλάχιστον 8 ριμπάουντ. Οπότε αξίζει το over 7,5 στο 1.90 με δεδομένο ότι και στα δύο φετινά παιχνίδια κόντρα στο Λαύριο είχε 8+ ριμπάουντ.

Όσο για την επιλογή Tipster’s League θα ποντάρω στον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός υπερσκόρερ είναι παίκτης που δεν συνηθίζει τα τρίποντα. Σουτάρει κάποια αλλά σπάνια ευστοχεί. Φέτος για να καταλάβετε σε 19 αγώνες κανονικής περιόδου μόλις στους τρεις (δηλαδή στο 15,7%) έβαλε πάνω από ένα τρίποντο οπότε αν μη τι άλλο αξίζει το under 1,5 εύστοχα τρίποντα στο πολύ καλό 2.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Λαύριο - Κολοσσός Ρόδου
Κ. Καντέρ over 7,5 ριμπάουντ
1.90
Μονό
20:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Κ. Λάνγκφορντ under 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις