Στοίχημα στο εξάποντο ντέρμπι στην LaLiga!

στοίχημα

Καλησπέρα κύριοι. Σήμερα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι παραμονής στη LaLiga για το στοίχημα μας. Αυτό ανάμεσα στην Έλτσε και την Αλαβές.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Στοίχημα: Γκολ και κάρτες αργά!

Η Έλτσε 19η στη βαθμολογία με 30 βαθμούς αντιμετωπίζει την Αλαβές η οποία βρίσκεται 2 βαθμούς πιο πάνω στη 16η θέση. Τρεις αγωνιστικές μένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για ένα οριακό παιχνίδι 6 πόντων. Το πρώτο στοίχημα μας αφορά τα γκολ, εκεί όπου πιστεύω ότι λόγω της κρισιμότητας δε θα έχουμε γκολ νωρίς. Έτσι θα πάω με να επιτευχθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 1.98.

Δεύτερο στοίχημα από το ίδιο παιχνίδι αφορά τις κάρτες. Θεωρώ ότι θα έχουμε ξύλο, νεύρα και τάκλιν στο παιχνίδι και ειδικά προς το τέλος. Ο Φουέρτες που σφυρίζει δεν του αρέσει να βγάζει κάρτες νωρίς και θα προσπαθήσει να είναι φειδωλός με τις κάρτες. Θα βγάλει 4-5 κάρτες οπωσδήποτε αλλά στην αρχή θα προσπαθήσει να κρατήσει τις ισορροπίες καθώς τις περιμένω μετά το 30’. Πρώτη κάρτα μετά το 25’ και φύγαμε για ταμείο.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Έλτσε - Αλαβές
Πρώτο γκολ μετά το 28'
1.98
Μονό
21:00
Έλτσε - Αλαβές
Kαμία κάρτα μέχρι το 25'
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις