Χαρούμενος ο ομοσπονδιακός προπονητής της Φινλανδίας

Χαρούμενος ο ομοσπονδιακός προπονητής της Φινλανδίας

Πρεμιέρα σε μεγάλη διοργάνωση θα κάνει η χώρα του Αγίου Βασίλη, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της ομάδας, Μάρκου Κανέρβα, να δηλώνει προ ολίγων ημερών, πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, αν και οι περισσότεροι την θεωρούν ξεγραμμένη (όμιλος με Βέλγιο, Ρωσία και Δανία).

Την Τρίτη που μας πέρασε, στις 4 Μαΐου, η UEFA πήρε την απόφαση και ενημέρωσε επίσημα πως στη τελική φάση ο αριθμός των ποδοσφαιριστών θα αυξηθεί από 23 σε 26, όμως θα ισχύει όπως και πριν ,ότι δικαίωμα να αγωνιστούν θα έχουν 23 παίκτες ανά παιχνίδι.

Ο Κανέρβα σε τοποθέτηση του επί του θέματος ανέφερε πως: «Είμαι χαρούμενος με την απόφαση αυτή πρώτον γιατί, μέσω αυτής της πανδημίας δεν γνωρίζεις ποιος μπορεί να αρρωστήσει και να μείνει εκτός πλάνων και επίσης οι τρεις επιπλέον ποδοσφαιριστές κάνουν λιγότερο δύσκολη την θέση μου στο να αποφασίσω ποιοι θα πάρουν μέρος στην τελική φάση. Το θεωρώ δίκαιο και μπράβο στην UEFA».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις