Σουηδία. Προετοιμασία… στο σπίτι της

Σουηδία. Προετοιμασία… στο σπίτι της

Μετά τα τελευταία νέα από την UEFA για την αλλαγή της έδρας στα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στο Δουβλίνο, η σουηδική ομοσπονδία έψαξε αμέσως να βρει το μέρος που θα αποτελούσε την έδρα της εθνικής ομάδας, σε ότι αφορά το προπονητικό κέντρο που θα προετοιμάζεται.

Αρχική διάθεση της ομοσπονδίας όπως δήλωσε ο Στέφαν Πέτερσον ήταν να βρεθεί ένα μέρος που θα βρίσκεται σχετικά στο κέντρο της Ευρώπης, ώστε η ομάδα να μπορεί να κάνει την προετοιμασία της και να μπορεί εύκολα να μεταβεί αεροπορικώς σε Ισπανία (Σεβίλλη) και Ρωσία (Αγία Πετρούπολη) όπου θα δώσει τα παιχνίδια της για τη φάση του ομίλου, με αρχική σκέψη το Γκντανσκ της Πολωνίας.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς όπως ανακοίνωσε ο Πετερσον, «λόγω της πανδημίας αποφασίσαμε να μην βάλουμε σε ρίσκο και κίνδυνο κανέναν από την ομάδα και για αυτό αποφασίσαμε η εθνική μας ομάδα να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στο Γκέτεμποργκ, και στο εθνικό προπονητικό κέντρο Gothia Park Academy».

Αυτές τις ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα της εθνικής ομάδας.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις