Μάχες κορυφής σε Allsvenskan και Superretan

προγνωστικά Σουηδίας

Γεια και χαρά κουβανέζοι μου και καλή εβδομάδα. Εξαιρετικά έκλεισε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ως προς τα προγνωστικά Σουηδίας και ευελπιστώ το ίδιο θετικά να κυλήσει και η εβδομάδα που ξεκινάει. Πάμε στα σημερινά:

Προγνωστικά Σουηδίας: Απέναντι στην πρώην ομάδα του

Με το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Νόρσεπινγκ και την ΑΪΚ Στοκχόλμης πέφτει η αυλαία στην 5η αγωνιστική της Allsvenskan σε ένα κομβικό και σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ρικάρντο Νόρλινγκ (προπονητής των γηπεδούχων) θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του, από ό,που παραιτήθηκε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου μετά την ήττα από την Γιουργκόρτνεν. Όπως δήλωσε ο ίδιος “δεν μου προκαλεί κάτι ιδιαίτερο το ότι θα αντιμετωπίσω μια πρώην ομάδα μου, το έχω κάνει με επιτυχία και στο παρελθόν, αυτό που μετράει είναι πως η ομάδα βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση και πιστεύω θα βελτιωθούμε στο μέλλον ακόμα περισσότερο”.

Η ΑΪΚ πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα και βρίσκεται δίκαια στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με έμφαση κυρίως στην άμυνα, δίνει χώρο στον αντίπαλο και προσπαθεί με αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις να σκοράρει. Σήμερα θα βρει απέναντί της μια ομάδα που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο κυρίως από τα πλάγια και αναμένεται να είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι και για τα προγνωστικά Σουηδίας. Θεωρώ πως το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 και ίσως μείνει εκεί.

Μάχη με φόντο την μοναξιά της κορυφής

Σημαντικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει ανάμεσα στην Βάρναμο (Βέρναμο είναι η κανονική προφορά) και την ιστορική Γκάις σε ένα παιχνίδι που όποιος το κερδίσει θα βρεθεί μόνος στην κορυφή, εκεί που βρίσκεται ήδη η Γκάις αυτή τη στιγμή. Η Βάρναμο μετά την ήττα της πρεμιέρας πέτυχε τρεις διαδοχικές νίκες και σαφώς θέλει να συνεχίσει το θετικό σερί, για μια ομάδα που πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν ένα από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό.

Η Γκάϊς είναι επίσης μια ομάδα την οποία όλοι περίμεναν να δώσει μάχη για την παραμονή, όπως και πέρυσι, αλλά η ομάδα από το Γκέτεμποργκ μέχρι στιγμής αμφισβητεί τις αρχικές προβλέψεις και βρίσκεται στην πρώτη θέση αήττητη και σαφώς μετά την μεγάλη νίκη-ανατροπή της προηγούμενης αγωνιστικής η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη. Δύσκολο παιχνίδι για τα προγνωστικά Σουηδίας, θα ποντάρω στα τέρματα και με ρίσκο σε σημείο.

Δυάδα (απόδοσης 3.59)
19:30
Νόρσεπινγκ - ΑΪΚ Στοκχόλμης
Goal/goal
1.88
19:30
Βάρναμο - Γκάις
Goal/goal
1.91
Μονό ή Δυάδα (απόδοσης 11.39)
19:30
Νόρσεπινγκ-ΑΪΚ Στοκχόλμης
Χ
3.3
19:30
Βάρναμο-Γκάις
Χ
3.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις