Χαμηλά στο Μπράιτον, ψηλά στη Βαρκελώνη

Χαμηλά στο Μπράιτον, ψηλά στη Βαρκελώνη

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες.Μας πλήρωσε η αναμέτρηση της Νόριτς με τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο η κόκκινη στο παιχνίδι του Πανιωνίου με την Ξάνθη δεν βγήκε ποτέ (8 κίτρινες), κάτι που μας άφησε στα… ίδια.

Κάτι που κερδίζει δεν αλλάζει ποτέ, όπως έχουμε ξαναπεί, επομένως… η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπει ξανά στις επιλογές μας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αναμετρηθούν εκτός έδρας με την Μπράιτον. Αμφότερες οι ομάδες έχουν μέσο όρο (μ.ο.) καρτών κάτω του δύο, γεγονός που μεταφράζεται σε λιγότερο σκληρό παιχνίδι. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αντρέ Μάρινερ με μ.ο. 2,7. Συνδυάζοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, ευελπιστούμε να δούμε έναν αγώνα με… ταβάνι τους τρεις «κιτρινισμούς».

Όσες κάρτες δεν θα βγουν στην Αγγλία, θα βγουν και με το παραπάνω στο μεγάλο ντέρμπι της Τρίτης που θα κρίνει πολλά για την La Liga. Ο λόγος φυσικά για το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Τελειώνουν τα ψέματα για την ομάδα του Ετιέν, για τον οποίο τα πρώτα μηνύματα δυσφορίας από την «παρέα» του Μέσι έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, κάτι που δεν του αφήνει επιπλέον περιθώρια απώλειας βαθμών, όντας στο μείον δύο από την Ρεάλ. Στο 2,59 και 2,63 οι μ.ο. κίτρινων καρτών για γηπεδούχο και φιλοξενούμενο αντίστοιχα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ισπανός «άρχων» της αναμέτρησης (5,60), αλλά η σημαντικότητα του αγώνα είναι τέτοια που ίσως ξεφύγει αρκετά πάνω από το 6 το… κοντέρ.

Δυάδα (απόδοσης 2.72)

22:15 Μπράιτον – Μάντσεστερ Γ.: Under 3,5 κάρτες (1.60)

23:00 Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Over 5,5 κάρτες (1.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις