Ταξίδι σε ACB και BBL

Προγνωστικά μπάσκετ

Χριστός Ανέστη σε όλους. Οι Σκαϊλάινερς προχθές θύμιζαν Warriors και παρ’ ότι έπαιξαν με σύνθεση ανάγκης διέσυραν την Βούρτζμπουργκ. Για σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ έχουμε επιλογές από την ισπανική και την γερμανική λίγκα.

Γκίσεν – Μπραουνσβάιγκ

Τελευταία αγωνιστική της regular season για την BBL με την Γκίσεν (8-25) να αντιμετωπίζει την Μπραουνσβάιγκ (15-18).

Η Γκίσεν δεν άντεξε καθώς έχασε από την Μπάμπεργκ και έτσι έπεσε και μαθηματικά στην ProA. Στη φετινή σεζόν είχε κάποιες εκλάμψεις, αλλά ως επί των πλείστων η απόδοσή της ήταν τραγική. Έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο της να συνδράμουν οικονομικά με εικονικά, ηλεκτρονικά εισητήρια (αφού λόγω COVID απαγορεύεται η φυσική παρουσία στο γήπεδο).

Από την άλλη, η Μπραουνσβάιγκ αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας, όμως αυτό δεν έχει αντίκρισμα, αφού ξέμεινε από στόχους νωρίς. Έχει έξι νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε δύσκολα με 78-85 στην έδρα της Βόννης.

Εκτίμηση: Η ποιότητα υπερτερεί της διάθεσης, οπότε οι υπερβολικές αποδόσεις που δίνονται στη νίκη της Μπραουνσβάιγκ μας κλείνουν το μάτι και θα μπουν στα προγνωστικά μπάσκετ.

Σκαϊλάινερς – Αμβούργο Τάουερς

Συνέχεια της BBL τους Σκαϊλάινερς (12-21) να αντιμετωπίζουν τους Τάουερς (21-12).

Η ομάδα της Φρανκφούρτης παρά τις απουσίες της διέσυρε τη Βούρτζμπουργκ με 66-95. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα τη σεζόν. Από την άλλη, οι Τάουερς περιμένουν εδώ και μέρες τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας την Άλμπα. Έκαναν μία καταπληκτική σεζόν και πολλοί από τους ξένους θα απασχολήσουν μεγαλύτερες ομάδες.

Την αγωνιστική που μας πέρασε κέρδισαν πολύ δύσκολα την Γκέτινγκεν με 93-91.

Εκτίμηση: Φαβορί οι Τάουερς, αλλά προσφέρονται σε αποδόσεις του 1,25 οπότε θα απέχουμε. Όμως, το over στο εξαιρετικά χαμηλό όριο των 155 συνολικών πόντων αγώνα μας αρέσει πολύ και θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ.

Μανρέσα – Χιπουσκόα

36η αγωνιστική στην ACB με την Μανρέσα (15-19) να αντιμετωπίζει την ουραγό Χιπουσκόα (7-25).

Η Μανρέσα κυνηγάει με αξιώσεις την είσοδο στα πλέι οφ τη ΑCB. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Μπέτις με 86-70. Από την άλλη, πρέπει να αλλάξει κάτι δραματικά στις τάξεις της Χιπουσκόα αν θέλει να σώσει την κατηγορία. Έχει δύο νίκες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Τενερίφη με 98-69.

Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στις 29 Δεκεμβρίου με την Μανρέσα να κερδίζει δύσκολα με 71-78.

Εκτίμηση: Αδιαφιλονίκητο φαβορί η Μανρέσα. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία combo επιλογή της νίκης της Μανρέσα σε συνδυασμό με το under 179,5 πόντων αγώνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Σκαϊλάινερς - Αμβούργο Τάουερς
Over 155,5
2.08
Μονό
16:00
Γκίσεν - Μπραουνσβάιγκ
2
2.00
Μονό
18:00
Μανρέσα - Χιπουσκόα
1 (-5.5) & under 179,5
1.94
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις