ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Μικρομεσαίες» κόντρες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

«Μικρομεσαίες» κόντρες

LIVE BETTING 24/7!

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

Προγνωστικά

Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

Με διπλασιασμό και ένα combo από το Champions League

προγνωστικά

Ομάδες που καίγονται για το τρίποντο

προγνωστικά

Το Champions League επιστρέφει στο 3.44

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Μικρομεσαίες» κόντρες

Ligue 1

Βγήκαν τα κομπιουτεράκια και στην Ligue 1 με οκτώ ομάδες να αναζητούν από ένα βαθμό έως και το απόλυτο προκειμένου να αποφύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ. Στο ίδιο πνεύμα κι εμείς, θα ασχοληθούμε με δύο από τα ματς που ξεχωρίζουν σ’ αυτό το ιδιότυπο “αλισβερίσι”.

Ligue 1: Χαλαρότητα vs εγρήγορση

Δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στην Λιλ η Νις, ηττήθηκε με 2-0 και παρέμεινε στην 10η θέση. Χωρίς ουσιαστικούς στόχους στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ωστόσο ο Αντριάν Ουρσέα παροτρύνει τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν. Εντός έδρας οι «αετοί» έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους (4-1-1). Μόνο σε ένα από αυτά δεν ήρθε το over (το 0-0 με Ρεμς). Αγωνίζονται επιθετικά και χωρίς πίεση, φτάνοντας τις 48 τελικές! συνολικά στα τρία πιο πρόσφατα στο «Αλλιάνζ  Ριβιέρα» με Μαρσέιγ, Ρεμς και Μονπελιέ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο κομβικός Γκουιρί, πιθανότατα θα μπει και 11άδα.

Ήττα με κάτω τα χέρια γνώρισε η Μπρεστ υποδεχόμενη την Ναντ (1-4). Είχε την κατοχή, έβγαλε φάσεις αλλά εμφανίστηκε ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού, μαθηματικά δεν έχει σωθεί αλλά οι πιθανότητες είναι με το μέρος της. Τελευταίο εκτός έδρας η νίκη με ανατροπή στην έδρα της Σεντ Ετιέν (1-2), η πρώτη μετά τις 29 Νοεμβρίου.. Γνωστές οι απουσίες, σημαντική η επιστροφή του φορ Μουνιέ, ο οποίος λογικά θα ξεκινήσει στο πλευρό του Σαρμπονιέ. Ο τελευταίος έχει σημειώσει τα τέσσερα από τα έξι τελευταία τέρματα των «πειρατών» εκτός έδρας.

Μικρή η μεταξύ τους παράδοση, μόλις τέσσερεις φορές συναντήθηκαν την τελευταία 20ετία στην έδρα της Νις (3-1-0) με 3 στα 4 αμφίσκορα. Ρέφερι της αναμέτρησης ο 39χρονος Λεονάρ με μόλις δύο άσους σε 9 ματς μέσα στο 2021 (2-0-7)

Μπορεί να μην έχει βαθμολογικά κίνητρα η Νις, ωστόσο δεν θα αδιαφορήσει. Η Μπρεστ θα κυνηγήσει το τρίποντο που θα την εξασφαλίσει και μαθηματικά. Αλλά ο “ρους των γεγονότων” της αναμέτρησης πιθανόν να αφήσει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες με τον βαθμό. Μπόλικη ποιότητα στην επίθεση αμφότερες, θα πάμε με το G/G και Over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού.

Ποια είναι η χειρότερη;

Η κατηφόρα συνεχίζεται…Η αποβολή του Κουλιμπαλί μόλις στο 15ο λεπτό έκανε δύσκολο το έργο της Ανζέ στην έδρα της Λοριάν, όπου εν τέλει ηττήθηκε με 2-0. Τέταρτη ήττα στη σειρά, χωρίς μάλιστα να βρει δίχτυα (0-9 τα γκολ), αντιμετωπίζοντας βέβαια Λιόν, Μονακό και Ρεν. Στην 13η θέση και στο +7 από την ζώνη οι «ασπρόμαυροι», δεν έχουν εξασφαλιστεί μαθηματικά αλλά δύσκολα θα κινδυνέψουν. Εντός έδρας αγνοούν την νίκη στα πλαίσια της Ligue 1 από τις 31 Γενάρη και το 3-1 απέναντι στη Νιμ (0-2-4 έκτοτε). Στα τελευταία παιχνίδια ο Στεφάν Μουλέν χρησιμοποιεί το 5-3-2. Βάζοντας είτε τον Ντιονί είτε κάποιον εκ των Τιούμπ και Λάγκε στο πλευρό του Μπαοκέν. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος Κουλιμπαλί.

Άλλη μία ήττα για την Ντιζόν (1-5 από Μετς), δεύτερη «πεντάρα» εντός 7 ημερών (προηγήθηκε το 5-1 στη Ρεν), με τις «κουκουβάγιες» να κάνουν εδώ και καιρό τα σχέδιά τους ενόψει Ligue 2. Όσα πάνε κι όσα έρθουν εδώ και καιρό για την Ντιζόν που μέσα στο ’21 μετρά 14 ήττες (1-2-14) και μοναδικό τρίποντο το 2-0 εντός με Νις στις 18 Απρίλη. Κάτι δείχνει στα εκτός έδρας της όπου είναι πιο ανταγωνιστική και βρίσκει πιο εύκολα γκολ (από τα 8 πιο πρόσφατα, μόνο σε Λιλ, Μαρσέιγ και Μονακό δεν πέτυχε γκολ). Θα λείψει ο τιμωρημένος Σελίνα.

Καθολική υπεροχή υπέρ της Ανζέ δείχνει η παράδοση στο «Ρεϊμόν Κοπά», με τους γηπεδούχους να είναι αήττητοι απέναντι στην Ντιζόν από το 2005 μέχρι σήμερα, τόσο σε επίπεδα Ligue 2 αλλά και Ligue 1 (8-4-0).

Διαιτητής του αγώνα ο Ζερόμ Μπρισάρ, ο οποίος εμφανίζει φέτος μια έφεση στο αμφίσκορο (14/20) και στον καταλογισμό πέναλτι (12/20).

Πιο ιδανικές συνθήκες για επιστροφή στις νίκες δεν θα βρει η Ανζέ. Οριακά αποδεκτός ο άσσος στο 1.87, θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω συνδυάζοντάς τον με Over 1,5 ενώ θα ποντάρουμε και στον καταλογισμό πέναλτι στον αγώνα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
16:00
Ανζέ - Ντιζόν
1 & over 1,5
2.20
Ειδικό
16:00
Ανζέ - Ντιζόν
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
Μονό
16:00
Νις - Μπρεστ
Goal/goal & over 2,5
2.00
Fun Bet
16:00
Νις - Μπρεστ
Over 2,5 & anytime scorer Μορίς (Νις) & over 7,5 κόρνερ
6.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις