Τελευταία ευκαιρία… στο 3.75!

Προγνωστικά Superleague

Τα play offs συνεχίζονται και δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε προγνωστικά Superleague στο αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Οι δυο ομάδες μάχονται για την πολυπόθητη 4η θέση που δίνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης φαίνεται να έχουν καπαρώσει 2η και 3η θέση. Οι δύο μονομάχοι της Αθήνας κάνουν σαν να παραχωρούν τη σειρά τους ο ένας στον άλλο. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ φαίνεται να μην μπορεί και ο Παναθηναϊκός αδικεί τον εαυτό του με τον τρόπο που παίζει και όταν δεν το κάνει αυτός, τον αδικούν άλλοι. Ένα “συγγνώμη” στην Τούμπα, μία αμφισβητούμενη κόκκινη, ένα πέναλτι και παρόλα αυτά είναι μόλις 3 βαθμούς πίσω. Αυτούς που θα μπορούσε να έχει αν δεν είχε ισοφαριστεί στο τελευταίο λεπτό από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εκτίμηση: Δε χρειάζεται και πολύ ανάλυση το πράγμα. Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Αν δεν κερδίσει σήμερα δεν μπορεί να ελπίζει. Άλλωστε έχει και πιο δύσκολο πρόγραμμα από την ΑΕΚ. H απλή νίκη του δίνεται από μόνη της σε πολύ καλή απόδοση. Ωστόσο σήμερα θα πάω ακόμα ψηλότερα γιατί βρίσκω αυτό που θέλω σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Το “τριφύλλι” συνηθίζει να προηγείται, ειδικά στη Λεωφόρο και ελπίζω να μην κάνει το ίδιο λάθος να κλειστεί πίσω. Αν το κάνει θα την ξαναπατήσει. Θα χρειαστεί να βάλει και δεύτερο και αυτό το combo το βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση και θα το συμπεριλάβω στα σημερινά προγνωστικά Superleague.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός να σκοράρει πρώτος
2.05
Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
1 & over 1,5
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις