ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Κρίσιμες αναμετρήσεις για τη συνέχεια…

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Κρίσιμες αναμετρήσεις για τη συνέχεια…

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κρίσιμες αναμετρήσεις για τη συνέχεια…

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Κρίσιμες αναμετρήσεις για τη συνέχεια…

Προγνωστικά στοιχήματος

Γεια και χαρά σε όλους και όλες τους φίλους και φίλες της στήλης. Μέτρια η χθεσινή μέρα, πέρασε το λάθος ή αξία όπως θέλετε πείτε το, στο over της Αλαβές, ωστόσο χάθηκε η βασική πρόταση. Λόγω υπερβολικής άμυνας, δυο γκολ μπήκαν αλλά ακυρώθηκαν σωστά. Κρατάμε τα όσα έγιναν και συνεχίζουμε με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος της Laliga.

Προγνωστικά στοιχήματος Laliga – Για να κλέψει το τίτλο..

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα είναι το Ρεάλ – Σεβίλλη.

Η Ρεάλ έρχεται από τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Champions League. Τώρα οφείλει να συνέλθει και να προσπαθήσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο την αφήνει σχετικά ικανοποιημένη. Καθώς με νίκη βγάζει ουσιαστικά εκτός την πάντα επικίνδυνη Σεβίλλη και θα ισοβαθμεί στην κορυφή με την άσπονδη συμπολίτισσα. Για να το πετύχει όμως πρέπει να αφήσει πίσω την κούραση, την απογοήτευση του αποκλεισμού και τα προβλήματα που συσσωρεύονται.

Ρεάλ χωρίς προβλήματα και γκρίνια, φαγητό χωρίς αλάτι! Το θέμα με τον Αζάρ είχε πάρει έκταση. Υπάρχουν φωτογραφίες που τον δείχνουν να γελάει και να χαίρετε με πρώην συμπαίκτες του από την Τσέλσι μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ. Ο Ζιντάν δεν θέλησε να το σχολιάσει περισσότερο και το θέμα έχει παγώσει προς το παρόν. Πολλές και σημαντικές οι απουσίες για έναν ακόμη αγώνα. Πιο σημαντική ίσως του ηγέτη στην άμυνα Ράμος καθώς και οι Καρβαχάλ, Μεντί, Λούκας και Βαράν.

Τα μελανά σημεία στη πορεία των Σεβιγιάνων

Από την άλλη η Σεβίλλη, σχεδόν αθόρυβα, έφτασε 4η στην βαθμολογία και με αξιώσεις έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα. Θα ήταν πολύ περισσότερες αν δεν ήταν η ήττα με 0-1 από την Μπιλμπάο την τελευταία αγωνιστική που διέκοψε ένα νικηφόρο σερί 5 αγώνων.

Γενικά το τελευταίο τρίμηνο, υπήρχαν  μπόλικα μελανά σημεία στην αγωνιστική της εικόνα. Αρχικά ο αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα. Ο αποκλεισμός από την Ντόρτμουντ στην φάση των 16 και μία ήττα από την Έλτσε, που την πέτυχε εν μέσω των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Κακός απολογισμός δεν είναι, αλλά δείχνει στα μεγάλα παιχνίδια και στα πιο κρίσιμα ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Λευκό το απουσιολόγιο, οπότε ο Λοπετεγί δεν έχει πρακτικά κανένα πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Τι ποντάρουμε ; Θα ποντάρω στους γηπεδούχους σε συνδυασμό με γκολ . Δεν πάω με ελαφρά την καρδία, αλλά στα μεγάλα παιχνίδια η Ρεάλ έχει δείξει χαρακτήρα και παρά τις απουσίες της μπορεί να πάρει την νίκη. Καλή χρυσή η Σεβίλλη, θα της βάλει δύσκολα, αλλά το δέλεαρ του κλέψει το πρωτάθλημα από Μπάρτσα και Ατλέτικο, όπως έχει εξελιχθεί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα βγάζει τριάδα

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της Laliga, ξεχωρίζω αρχικά το Χετάφε – Εϊμπάρ. Βλέπω μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι το άγχος των φιλοξενούμενων και να πάρουν μια νίκη ώστε καθαρίσουν με την παραμον. Στο Βαλένθια – Βαγιαδολίδ  περιμένω κλειστό ματς με λίγα γκολ και θεωρώ πολύ πιθανή την ισοπαλία.

Αντίθετα στο Βιγιαρεάλ – Θέλτα έχουμε μια δυνατή αναμέτρηση με ομάδες που είναι κυνηγάνε τους στόχους τους. Η μεν Βιγιαρεάλ, που πέρασε πανηγυρικά στο τελικό του Europa, για να καθαρίσει με την 5η θέση και την είσοδο απευθείας στους ομίλους του Europa. Ανεξάρτητα από την έκβαση του τελικού κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεν. Η δε Θέλτα θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την έβδομη θέση και τα προκριματικά του Conference League. Περιμένω δυνατό παιχνίδι με πολλά γκολ.

Όπως προκύπτει λοιπόν από την ανάλυση, θα παίξω μονό το παιχνίδι της Ρεάλ και μια τριάδα σε σύστημα 2-3 τα υπόλοιπα. Αυτά από εμένα για σήμερα, καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Σύστημα 2-3 (13.90)
15:00
Χετάφε - Εϊμπάρ
1
2.20
17:15
Βαλένθια - Βαγιαδολίδ
Χ
3.30
19:30
Βιγιαρεάλ - Θέλτα
Over 2,5
1.90
Combo
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη
1 & over 2,5
3.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις