Ώρα τελικού με combo και ειδικό

Κύπελλο Ελλάδας

Μετά τη χθεσινή ποδοσφαιρική παρένθεση, επιστρέφω μπασκετικά με το Κύπελλο Ελλάδας. Απόψε γίνεται ο μεγάλος τελικός στο κλειστό του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Προμηθέα.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πολυνίκης του θεσμού, έχοντας κατακτήσει 19 φορές το τρόπαιο σε 24 συμμετοχές σε τελικό. Ο Προμηθέας μόλις πέρυσι κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, όπου και ηττήθηκε από την ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά των δύο ομάδων ξεχωρίζει η είδηση για το πρόβλημα υγείας του Νέντοβιτς, ο οποίος φαίνεται να χάνει τη χρονιά. Μάλιστα ο Κάτας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί παίκτης στη θέση του. Τα προβλήματα των Μπρέι και Μποχωρίδη συμπληρώνουν τους “πονοκέφαλους” της περιφέρειας.

Ο Προμηθέας ταλαιπωρήθηκε όλη τη χρονιά από κρούσματα και αλλαγές στο ρόστερ. Πλέον δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάνοντας ένα εξαιρετικό finish στο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” έχουν δείξει απίστευτη προσήλωση στους εγχώριους στόχους. Αντιμετωπίζουν με την απαραίτητη σοβαρότητα όλους τους αντιπάλους, αποδεικνύοντας ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο απ’ όλους. Μετά το πέρας της Euroleague, κέρδισαν ΠΑΟΚ (74-68), Προμηθέα (83-61), ΑΕΚ (104-95), Περιστέρι (88-62) και Λαύριο (108-71).

Εκτίμηση: Πολύ καλοδουλεμένη ομάδα ο Προμηθέας, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας και δύσκολα θα τα χάσει. Οι Πατρινοί ξέρουν ότι για να έχουν ελπίδες πρέπει να κρατήσουν το ματς χαμηλά. Όσο για τα ειδικά παικτών, είδα το line στους πόντους του Δημήτρη Αγραβάνη και μου φάνηκε υπερβολικό. Στα 4 τελευταία παιχνίδια απέναντι στο “τριφύλλι”, πέτυχε 7, 9, 6 και 2 πόντους. Πιστεύω πως δε θα φτάσει στους 12 απέναντι στη front line του Παναθηναϊκού.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Προμηθέας
Δ. Αγραβάνης under 11,5 πόντους
1.87
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Προμηθέας
1 & under 162,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις