Ώρα για αμφίτερμα στις 19:30

Γκολ

Καλημέρα στην παρέα! Αν και η μέρα ξεκίνησε με ατυχία, καθώς η Τσιταντέλα δεν κατάφερε να βάλει γκολ και να μας δώσει το ωραιότατο combo, το ματς στη Γαλλία μας δικαίωσε πλήρως, αφού ο κύριος Τιρπέν έδωσε και πέναλτι και κόκκινη και πληρωθήκαμε τα δύο πολύ αποδοτικά ειδικά στοιχήματα.  

Σήμερα πάμε με οδηγό αποκλειστικά τα γκολ, σε δύο αγώνες από τα πρωταθλήματα της Premier League και της La Liga. 

Γκολ: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό… 

…στον οποίο θα συναντηθούν μετά από 21 ημέρες για να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Champions League, Σίτι και Τσέλσι συγκρούονται απόψε στο «Έτιχαντ», με τους φιλοξενούμενους να έχουν ανάγκη τους βαθμούς. 

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται με την ψυχολογία στο ζενίθ μετά την πρόκρισή τους στον τελικό της 29ης Μαΐου, με τους «μπλε» του Τόμας Τούχελ να θέλουν απόψε βαθμό ή βαθμούς ώστε να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στην έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ερχόμενης σεζόν. Θέλουν να είναι εξασφαλισμένοι, σε περίπτωση που δεν κατακτήσουν το κύπελλο, γεγονός που θα τους δώσει έτσι κι αλλιώς το απευθείας εισιτήριο.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr.

Δυάδα απόδοσης 4.20
19:30
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
Goal/goal
2.00
19:30
Κάντιθ - Ουέσκα
Goal/goal
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις