Γκολ σε Γκέτεμποργκ και Χάμαρμπι

γκολ

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Σιγά σιγά ξεπερνώντας την τελική ευθεία βαδίζουμε στον τερματισμό των πρωταθλημάτων και για σήμερα Σάββατο είναι περιττό να ειπωθεί πως στην League 2 της Αγγλίας θα γίνει ο κακός χαμός! Ό,τι κι αν προκύψει εκεί θα δοθεί στο Instagram. Όσοι είστε πιστοί αναγνώστες – και είστε αρκετοί – θα γνωρίζετε ότι τελευταία αγωνιστική δεν ποντάρω ποτέ πουθενά. Οπότε είναι προτιμητέο να πάμε στην αγαπημένη Σουηδία και δη στην Allsvenskan με μια δυάδα που υπό προϋποθέσεις μπορεί να παιχθεί και σε δύο μονά ματς. Στα γκολ θα κινηθούν τα προγνωστικά μας για τον υπερδιπλασιασμό.

Γκολ στο Γκέτεμποργκ – Χέκεν

Αγωνιστική Νο5 για την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας με την Γκέτεμποργκ να έχει κάνει παρόμοιο ξεκίνημα με το περσινό κινούμενη σε μέτριο επίπεδο και ρηχά νερά. Οκ η επίθεσή της, αμυντικά τα χαλάει και ως τώρα ο απολογισμός της είναι 1-2-1 με 2/4 G/G. Έχει τρεις μακροχρόνιους τραυματισμούς, άρα για τα δεδομένα της θα είναι πλήρης αύριο. 12/18 G/G έχει εντός με την Χέκεν, που αναζητά εναγωνίως βαθμούς. Υπέρ της και η παράδοση στις νίκες με μόλις μία ήττα από το 1998!

Η Χέκεν έχει ξεκινήσει θεόστραβα, έχει μόλις έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες, επιθετικά καλή, αμυντικά κάκιστη με σχεδόν 1,5 γκολ κατά μ.ο. παθητικό. 3/4 G/G και 2/4 over προς ώρας με απολογισμό 0-1-3. Πλήρης και αυτή, εκτός τρεις μακροχρόνιοι και ελπίζει να παλέψει. Πάντως, γκολ είναι πολύ πιθανό να επιτύχει αλλά και να δεχτεί.

Εκτίμηση: Δυνατό ματς, η Χέκεν δεν θα συνεχίσει λογικά να είναι τόσο κακή, θα επιδιώξει να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ, κι επειδή λογικά θα δεχτεί και αυτή γκολ, μένουμε στη λογική του goal/goal και ας συνεχίσουν μόνες τους.

Η… έκπληξη στο Χάμαρμπι – Σίριους (;)

Εντυπωσιάζει αρνητικά ακόμη μια χρονιά η Χάμαρμπι, που ενώ είναι νωρίς ακόμα, δε δείχνει σημάδια βελτίωσης. Σαφώς και δε θα κριθεί αυστηρά, αφού στην πρεμιέρα έπαιξε με την Μάλμε εκτός (3-2 ήττα), προ δύο εβδομάδων με την ΑΪΚ επίσης εκτός (2-0 ήττα) και την προηγούμενη αγωνιστική με την Χέκεν εντός (1-1). Έχει βατό πρόγραμμα από εδώ και στο εξής, έχει ασθενή τον αμυντικό Βίντγκρεν, αλλά έχει καλό σύνολο και πρέπει να αρχίσει το ντεμαράζ, αν θέλει να φτάσει ψηλά, γιατί και φέτος έχει καλές βλέψεις. 2/4 G/G ως τώρα ο απολογισμός της με 1-1-2 επιμέρους σερί.

Η Σίριους εντυπωσιάζει θετικά μέχρι στιγμής, αήττητη ως τώρα, αήττητη από τις 21/03 κατά την προετοιμασία της, δίχως προβλήματα πραγματοποιεί μεστά παιχνίδια, ωραίο και ουσιώδες ποδόσφαιρο και αποτελεί απειλή για κάθε ομάδα. 2/4 G/G+over 2,5 και 3-1-0 ο απολογισμός της. 4/7 G/G εκτός με την Χάμαρμπι η παράδοσή της και χωρίς καμία νίκη, την οποία δε θεωρώ απίθανη σήμερα.

Εκτίμηση: Η αρχική σκέψη είναι και πάλι στα γκολ με το goal/goal να αποτελεί λογική, πιθανή και βασική μας επιλογή. Από εκεί και πέρα, βλέπω με περίεργη και σκεπτική ματιά το διπλό στο 4.50 και τολμώ και την έκπληξη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα (απόδοσης 2.93)
16:00
Γκέτεμποργκ - Χέκεν
Goal/goal
1.80
16:00
Χάμαρμπι - Σίριους
Goal/goal
1.63
Ρίσκο
16:00
Χάμαρμπι - Σίριους
2 DNB
3.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις