Ματς μπολ τίτλου με αξία στα γκολ!

προγνωστικά στοιχήματος

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους αναγνώστες της στήλης. Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσεται και φέτος το πρωτάθλημα της La Liga και 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε έχουμε φοβερές αναμετρήσεις που θα κρίνουν το τίτλο, την ευρωπαϊκή έξοδο και την παραμονή. Χωρίς περαιτέρω λόγια πάμε να δούμε τα άκρως ενδιαφέροντα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Προγνωστικά στοιχήματος στη La Liga

Το μεγάλο ματς που κλέβει την παράσταση στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος είναι το ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα από εκεί που βρισκόταν πίσω με 12 βαθμούς διαφορά και έμοιαζε αδύνατον να διεκδικήσει την πρωτιά στην βαθμολογία, σήμερα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κερδίσει την πρωτοπόρο Ατλέτικο, να την προσπεράσει και να αποκτήσει πολύ δυνατό πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η αλλαγή στον προεδρικό θώκο έχει δράσει θετικά καθώς ο Μέσσι και οι υπόλοιποι παίχτες νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον τους. Παρόλα αυτά όμως δεν μπορεί να κρυφτεί η μετριότητα στην οποία βρίσκονται, που έχει ξεκάθαρα να κάνει με τον κακό σχεδιασμό των προηγούμενων χρόνων. Τρανό παράδειγμα η ήττα-ανατροπή από την Γρανάδα, ενώ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Βαλένθια τα χρειάστηκε καθώς πήρε μια αγχωτική νίκη με 2-3, κάνοντας πολλά λάθη στην άμυνα. Λάθη που φέτος της στοίχησαν και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Στον αντίποδα η Ατλέτικο απώλεσε πολλές ευκαιρίες για να κλειδώσει ένα πρωτάθλημα που τα Χριστούγεννα έμοιαζε να είναι δικό της. Σχεδόν σε όλα τα εξ αναβολής παιχνίδια που έδωσε έχασε βαθμούς. Υπήρξε γκρίνια για το βαρύ πρόγραμμα, καθώς για περίπου 4,5 μήνες έδινε 2 αγώνες την εβδομάδα. Ωστόσο υπάρχει το ερωτηματικό για το αν διαχειρίστηκε σωστά το ρόστερ ο Σιμεόνε η όχι, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την συμμετοχή του πρώτου σκόρερ της ομάδας Σουάρεζ σε παιχνίδια που τα κέρδιζε με άνεση και τη μη συμμετοχή του σε κρισιμότερα, που έμπαινε σαν αλλαγή προς το τέλος του αγώνα. Τώρα πρέπει να τα αφήσει όλα πίσω της και να συγκεντρωθεί στο πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν, μέχρι τον επόμενο.

Κρισιμότατος αγώνας και για τις δύο ομάδες, πάνε στην μάχη με μηδαμινές απουσίες. Για την Μπαρτσελόνα θα λείψει σίγουρα ο Μπρεϊθγουέιτ, ενώ δίνονται αμφίβολοι οι Φατί και Κουτίνιο, ενώ από την Ατλέτικο θα απουσιάσει μόνο ο Ρενάν Λοντί.

Σαν σημείο είναι τριπλή. Λογικό φαβορί οι Καταλανοί αλλά όχι και τόσο όσοι δίνουν οι αποδόσεις. Άμυνες που έχουν εύκολο το λάθος, δυνατές επιθέσεις, αξία στα πολλά γκολ σε συνδυασμό με το αμφίτερμα.  

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της La Liga μου αρέσει το over στον αγώνα Αλαβές – Λεβάντε. Καίγεται για την νίκη η Αλαβές, ψιλοαδιάφοροι οι Λεβαντίνοι με 4 σερί ήττες. Δεν πάω σε σημείο, ζορίζονται οι Βάσκοι αλλά για να κερδίσουν πρέπει να σκοράρουν, ίσως παραπάνω από μια φορά. Οι δε γηπεδούχοι δεν νομίζω ότι θα συνεχίσουν το αρνητικό σερί. Μαθηματικά δεν έχουν κλειδώσει την παραμονή, για αυτό θα πάω και στο αουτσάιντερ over.

Αυτά τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα, αύριο πάλι με εξίσου σημαντικούς αγώνες, καλή συνέχεια.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
15:00
Αλαβές - Λεβάντε
Over 2,5
2.10
Μονό
17:15
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Goal/goal & over 2,5
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις