Η σούπερ φόρμα του Κορέα

Προγνωστικά Ιταλίας

Η Λάτσιο είναι από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες στη Serie A. Σήμερα στα προγνωστικά Ιταλίας θα πάμε με ένα ειδικό που την αφορά. Με επτά νίκες από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια, βασίζει το πολύ καλό σερί της στο ξέσπασμα του Χοακίν Κορέα. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός «εξερράγη» στα τελευταία παιχνίδια. Σκόραρε από δύο φορές κόντρα σε Μίλαν και Τζένοα αντίστοιχα, ήταν καταπληκτικός και έχει αξία να ποντάρουμε σ’ αυτόν.

Αντίπαλος της Λάτσιο απόψε η Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Εκεί οι «μπιανκοτσελέστι» έχουν πολύ καλή πρόσφατη παράδοση με επτά νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Η Φιορεντίνα έχει προβληματική άμυνα, δέχεται έστω ένα γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια ενώ στο πρόσφατο 3-3 με την Μπολόνια παρέπαιε στα μετόπισθεν. Κατάφερε να δεχτεί τρία γκολ από τον 40χρονο Ροντρίγκο Παλάσιο, σαν σε προπόνηση.

Ποντάρισμα λοιπόν στον Χοακίν Κορέα για να επεκτείνει το σερί του στο σκοράρισμα, πληρώνει το εξαιρετικό 3.10 για να βρει δίχτυα κόντρα στη Φιορεντίνα, πολύ καλή απόδοση για τα προγνωστικά Ιταλίας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
21:45
Φιορεντίνα - Λάτσιο
Κορέα anytime γκολ
3.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις