Τους ενώνει ο Εμιλιάνο

Προγνωστικά

Καλημέρα μάγκες. Μετά το «Βατερλό» το σαββατοκύριακο, η διακοπή ήταν επιβεβλημένη. Πάμε τώρα με καθαρό μυαλό να δούμε μία έκπληξη με προγνωστικά από Γαλλία και μία από Ελβετία.

Προγνωστικά Γαλλίας: Η έκπληξη και ο Εμιλιάνο

Νωρίς το μεσημέρι η Ναντ θα υποδεχτεί την Μπορντό και δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Απομένουν τρεις αγωνιστικές και δεν έχουν σωθεί και τα περιθώρια στενεύουν. Έχουν βέβαια το μαξιλαράκι των μπαράζ αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαύονται. Οι «Γιρονδίνοι» από την άλλη, είναι σε καλύτερη μοίρα αλλά δεν έχουν σωθεί μαθηματικά. Με νίκη σήμερα εξασφαλίζουν την παραμονή, ενώ ίσως τους βολέψει και η ισοπαλία.

Το αξιοσημείωτο εδώ είναι η παράδοση που έχουν οι δύο ομάδες. Τελευταία νίκη των «καναρινιών» ήταν δύο χρόνια πριν, περίπου ένα μήνα μετά το τραγικό ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον Εμιλιάνο Σάλα που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες που αναμετρώνται σήμερα. Έκτοτε η ομάδα του Κουμπουαρέ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει καν. Πόσο μάλλον να κερδίσει. Γενικά η Ναντ μετράει μόλις 3 εντός έδρας νίκες τα τελευταία 20 χρόνια! Η ισοπαλία με το διπλό για μένα έχουν ίσες πιθανότητες.

Ντεφορμέ οι «μπιανκονέρι» (της Ελβετίας)

Μεταφερόμαστε τώρα στη νότια Ελβετία, λίγο πιο πάνω από το Μιλάνο, όπου η Λουγκάνο θα υποδεχτεί την Βαντούζ. Η ομάδα που έφερε τον Ντίντα στην Ευρώπη, φαίνεται να μην θέλει να βγει στο Κόνφερενς Λιγκ. Μετά τις δύο κολλητές ήττες δείχνει να έχει χάσει το ενδιαφέρον της για το πρωτάθλημα και μάλλον περιμένει την λήξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα από το Λιχτενστάιν όμως, καίγεται για βαθμούς. Δύσκολα να προλάβει την απευθείας παραμονή αλλά είναι ευκαιρία, μιας και η ομάδα που είναι από πάνω της (Σεν Γκάλεν) στην βαθμολογία παίζει με την ομάδα που είναι από κάτω της (Σιόν). Τέλος, από την παράδοση βλέπουμε πως οι «πρίγκιπες» όχι μόνο έχουν κάνει αρκετά διπλά, αλλά έχουν ρίξει και τις 5άρες τους. Φυσικά τόσα πολλά γκολ σε μεταξύ τους ματς, είναι η εξαίρεση, οπότε και θα συνδυάσουμε το Χ2 με το under 4,5 και για τους πιο τολμηρούς το under 3,5.

Αν το έχουν φτιάξει καλά το έργο δεν αποκλείεται και το άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
14:00
Ναντ - Μπορντό
Χ2
1.82
Δυάδα (απόδοσης 3.27)
14:00
Ναντ - Μπορντό
Χ2
1.82
19:15
Λουγκάνο - Βαντούζ
Χ2 & under 4,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις