Χαμός για άνοδο και υποβιβασμό στο Νησί

Προγνωστικά Αγγλίας

Καλημέρες και καλό σαββατοκύριακο σε όλους! Σήμερα είμαστε εδώ για προγνωστικά Αγγλίας. Ξέρω πως η στήλη σας έχει συνηθίσει σε μπασκετικές προτάσεις, αλλά λόγω μειωμένων επιλογών θα απλώσω τα δίχτυα μου στο αγαπημένο μου «Νησί».

Αφού αναφέρθηκα στα μπασκετικά της εβδομάδας, να πω πως επιβεβαιωθήκαμε πλήρως στις προβλέψεις του αγώνα Παναθηναϊκός – Λαύριο. Οι πράσινοι επικράτησαν άνετα και ο Μήτογλου έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, πληρώνοντας και τις δύο μας επιλογές.

Προγνωστικά Αγγλίας στη μάχη της παραμονής

Πρώτη στάση στην Championship. Για πολλούς πρόκειται για το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Δεν ξέρω αν είναι υπερβολή, αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Μπορεί η υπόθεση ανόδου και play off να έχει ξεκαθαρίσει, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον υποβιβασμό. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δύο παιχνίδια. Η Ρόδεραμ ταξιδεύει στην έδρα της αδιάφορης Κάρντιφ και η Ντέρμπι υποδέχεται τη Σέφιλντ.

Η αναμέτρηση της Ντέρμπι με τη Σέφιλντ είναι για μένα no bet. Δεν έχω σκοπό να εμπιστευθώ την αυτοκτονική γηπεδούχο! Γι’ αυτό στοιχηματικά θα πάω στο άλλο παιχνίδι.

Η Κάρντιφ βρίσκεται στην 8η θέση και η χρονιά έχει τελειώσει γι’ αυτήν. Σε καμία περίπτωση δεν έχει επαναπαυθεί. Είναι αήττητη στα τελευταία πέντε ματς. Αρκετές οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει. Η Ρόδεραμ απέτυχε να πάρει ένα τρίποντο απέναντι στις επίσης αδιάφορες Μπλάκμπερν και Λούτον. Πλέον θέλει νίκη και στραβοπάτημα της Ντέρμπι.

Εκτίμηση: Πολλές οι απουσίες για τους γηπεδούχους. Ωστόσο το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Οι φιλοξενούμενοι παίζουν την κατηγορία και οι αποδόσεις μας επιτρέπουν να πάμε στο διπλό με κάλυψη.

Με τη φόρμα και το κίνητρο

Λίγες ώρες αργότερα ξεκινάει η μάχη της τελευταίας αγωνιστικής και στη League 2. Αντίστροφη η κατάσταση σ’ αυτήν την κατηγορία. Έχει ξεκαθαρίσει ο υποβιβασμός, αλλά στις θέσεις ανόδου και play off γίνεται χαμός.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι αυτή της Έξετερ με την Μπάροου. Η 8η Έξετερ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πολυπόθητη 7η θέση που κατέχει μέχρι στιγμής η Φόρεστ Γκριν. Οφείλει να κερδίσει και να περιμένει στραβοπάτημά της. Άλλωστε τρέχει ένα σερί 5 αγώνων αήττητη. Προέρχεται από τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της Μπόλτον με 2-1.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπάροου έχει σωθεί. Εν πολλοίς το κατάφερε με την προ μηνός νίκη επί της Έξετερ με 2-1. Τι φοβερή σύμπτωση. Δεν έχει να κυνηγήσει τίποτα και στην τελική είναι μία από της χειρότερες εκτός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος με 14 ήττες.

Εκτίμηση: Η Έξετερ θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν για τα play offs. Έτσι θα εξαργυρώσει και το διπλό επί της Μπόλτον. Γι’ αυτό και θα τη στηρίξω.

Χωρίς άγχος για το κάτι παραπάνω

Κλείνω τη σημερινή ανάλυση με την αναμέτρηση της Μόρκαμ με την Μπράντφορντ, η οποία έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον όπως και οι προηγούμενες.

Δώρο εξ ουρανού οι προηγούμενη αγωνιστική για τη Μόρκαμ. Μπόλτον και Κέμπριτζ ηττήθηκαν και πλέον ελπίζει ακόμα και για απευθείας άνοδο. Έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση στα play offs. Βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, έχοντας 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια πετυχαίνοντας 13 γκολ.

Η Μπράντφορντ παραπαίει. Έτσι κι αλλιώς είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Μετά από 5 συνεχόμενες ήττες, πήρε βαθμό με λευκή ισοπαλία απέναντι στην επίσης τραγική Σκάνθορπ τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορεί να κάνει ζημιά στη Μόρκαμ, αν και εκτός έδρας συνηθίζει να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Εκτίμηση: Ότι πάρει απ’ αυτήν την αγωνιστική η Μόρκαμ θα είναι κέρδος. Δεν παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Δεν έχει να χάσει τίποτα, μόνο να κερδίσει. Χωρίς άγχος λοιπόν μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπράντφορντ. Ακόμα πιο συντηρητικά μπορούμε να πάρουμε τις καλύψεις μας. Κλείνω λοιπόν τα προγνωστικά Αγγλίας με ένα combo.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
14:30
Κάρντιφ – Ρόδεραμ
2 DNB
1.93
Δυάδα απόδοσης 2.65
17:00
Έξετερ – Μπάροου
1
1.73
17:00
Μόρκαμ – Μπράντφορντ
1Χ & over 1,5
1.53
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις