Ιταλία. Με το μυαλό στο ακουστικό

Ιταλία. Με το μυαλό στο ακουστικό

Το Euro μπορεί να πλησιάζει, όμως το ίδιο κάνει και η μεταγραφική περίοδος. Πολλοί παίκτες αυξάνουν την αξία τους όταν αγωνίζονται σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά με την Εθνική τους ομάδα. Ας δούμε όμως τους παίκτες της Εθνικής Ιταλίας που θα πάνε στο Euro έχοντας ήδη μπει σε μεταγραφικά σενάρια.

Ξεκινάμε από τον Ντοναρούμα. Το συμβόλαιο του στην Μίλαν ολοκληρώνεται και μια πιθανή ανανέωση συμβολαίου απομακρύνεται μέρα με την μέρα. Ο νεαρός τερματοφύλακας, που εκπροσωπείται από τον Μίνο Ραϊόλα, αποτελεί διακαή πόθο της Γιουβέντους. Έχει γίνει ήδη γνωστό πως οι «Μπιανκονέρι» έχουν προσεγγίσει τον Ντοναρούμα, προτείνοντας μάλιστα συμβόλαιο ακόμα και στον αδερφό του. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια ομάδα καταφέρει να υπογράψει με τον παίκτη θα έχει καλύψει την θέση για αρκετό καιρό.

Συνεχίζουμε στον χώρο του κέντρου, όπου βρίσκουμε τον Λοκατέλι. Ο Ιταλός αμυντικός χαφ που τα πηγαίνει εξαιρετικά με την Σασουόλο βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις της Εθνική Ιταλίας. Οι φήμες είναι πολλές γύρω από το όνομα του. Μίλαν και Γιουβέντους φαίνεται να είναι τα φαβορί για την απόκτηση του, όμως και η Ρόμα είναι στο παιχνίδι.

Ακόμη μία υπόθεση που εμπλέκεται η Μίλαν είναι αυτή του Πεσίνα. Ο μεσοεπιθετικός της Αταλάντα άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έδειξε πολύ καλά στοιχεία την φετινή σεζόν. Η Μίλαν εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει την ρήτρα επαναγοράς που έχει για τον παίκτη.

Κλείνω με μία υπόθεση που απασχολεί εδώ και χρόνια τους φιλάθλους του Ιταλικού ποδοσφαίρου και κατ’ επέκταση της Εθνικής Ιταλίας. Την υπόθεση Μπελότι. Πριν κάποια χρόνια η Τορίνο αξίωνε τριψήφιο για την παραχώρηση του, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μίλαν, Ρόμα και Φιορεντίνα έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Έτοιμος για το μεγάλο βήμα δείχνει από καιρό, όμως θα φανεί στην πορεία αν θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός συλλόγου με μεγάλους στόχους.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις