Σνούκερ: Μετάνιωσε ο Μπίνγκαμ

Σνούκερ: Μετάνιωσε ο Μπίνγκαμ

Στην ένταση της στιγμής απέδωσε ο Στιούαρτ Μπίνγκαμ τις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ.

Ο 44χρονος άσος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις κατηγορίες που είχε αφήσει να αιωρούνται εναντίον του Μαρκ Σέλμπι, στο podcast της επίσημης ιστοσελίδας του. «Όταν ανέτρεξα στις δηλώσεις μου, την επόμενη ημέρα, αισθάνθηκα λιγάκι ντροπιασμένος. Φάνηκα σαν να μην ξέρω να χάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπίνγκαμ.

«Χρησιμοποίησα τη φράση “ύπουλα τεχνάσματα” και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό. Είμαι στενοχωρημένος που το είπα», συνέχισε ο Μπίνγκαμ, ο οποίος δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Ήμουν απογοητευμένος και σύρθηκα σε μία συνέντευξη. Αρχικά έδωσα συγχαρητήρια στον Μαρκ και είπα ότι έπαιξε καλύτερα. Ύστερα, όμως, ρωτήθηκα για την καθυστέρηση και τη διακοπή του ματς και αν όλα αυτά ήταν “ύπουλα τεχνάσματα”. Και το είπα, όμως μερικές φορές τα μίντια έχουν τον τρόπο να σου βάζουν λέξεις στο στόμα».

Και συνέχισε ο Μπίνγκαμ: «Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι και ήταν τιμή μου που ήμουν μέρος του. Μπράβο στον Μαρκ, έκανε ό,τι χρειαζόταν για να νικήσει και μάλλον το έκανε καλά. Γι’ αυτό τώρα είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής».

Νωρίτερα, ο Σέλμπι είχε εκφράσει το παράπονό του για τις δηλώσεις του Μπίνγκαμ, σε podcast του Άντι Γκολντστάιν. «Είμαι λίγο απογοητευμένος με όσα είπε ο Στου. Από την άλλη, όμως, αντιλαμβάνομαι ότι με το που έφυγε από το τραπέζι, του έβαλαν το μικρόφωνο στο στόμα. Το τελευταίο πράγμα που θες εκείνη την ώρα είναι να δώσεις συνέντευξη», δήλωσε ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Σέλμπι πρόσθεσε ότι φυσικά και θα αποδεχθεί πιθανή συγγνώμη του Μπίνγκαμ – η οποία ήρθε λίγες ώρες αργότερα – και εξήγησε γιατί τον πόνεσαν τόσο τα λόγια του: «Πριν μερικά χρόνια, ο Στιούαρτ είχε τιμωρηθεί αρκετά αυστηρά με αποκλεισμό μερικών μηνών. Ήμουν από τους λίγους, τότε, που του είχαν στείλει μήνυμα για να τον ρωτήσω αν είναι καλά και να του ανεβάσω το ηθικό».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις