Μία και… καλή

προγνωστικά μπάσκετ

Χριστός Ανέστη σε όλους! Συνεχίζονται τα ταμεία στη στήλη μας με την αγαπημένη μας Γερμανία να μας δικαιώνει. Σήμερα στα προγνωστικά μπάσκετ θα επιμείνουμε γερμανικά.

Προγνωστικά Μπάσκετ: Βούρτζμπουργκ – Σκαιλάινερς

Εξ αναβολής αγώνας για την 28η αγωνιστική της ΒΒL με την Βούρτζμπουργκ (9-22) να υποδέχεται του Σκαιλάινερς (11-21). Ο αγώνας και για τις δύο ομάδες δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό ούτε προλαβαίνουν την είσοδο στην οκτάδα. Η Βούρτζμπουργκ, από τη στιγμή που ηττήθηκε η Γκίσεν από τη Μπάμπεργκ, σώθηκε και μαθηματικά. Έχει τέσσερις σερί ήττες. Η τελευταία ήταν προχθές από την Κέμνιτζ με 83-84. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά φάνηκε η ανωτερότητα της φετινής Κέμνιτζ. Δεν υπάρχουν απουσίες καθώς έχουν επιστρέψει όλοι οι παίκτες.

Από την άλλη, οι Σκαιλάινερς δείχνουν εικόνα …εγκατάλειψης. Από την στιγμή που χάθηκε το τρένο της οκτάδας χάθηκε και το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος τη σεζόν. Έχει μία νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Όλες οι ήττες που έχει κάνει είναι με κάτω τα χέρια. Εδώ και αρκετές αγωνιστικές κατεβαίνει με σύνθεση ανάγκης καθώς υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί.  Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στις 17 Ιανουαρίου με την Βούρτζμπουργκ να κερδίζει με 72-80.

Εκτίμηση: Η εικόνα εγκατάλειψης και οι απουσίες των Σκαϊλάινερς σε συνδυασμό με την ανάγκη της Βούρτζμπουργκ να κλείσει καλά τη σεζόν στην έδρα της (είναι η χειρότερη ομάδα εντός έδρας με μόλις δύο νίκες!) μάς οδηγούν στο συμπέρασμα να εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους. Έτσι, στα προγνωστικά μπάσκετ, ως βασική επιλογή θα πάμε με τη νίκη της Βούρτζμπουργκ (με χάντικαπ).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Βούρτζμπουργκ - Σκαϊλάινερς
1 (-4.5)
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις