Οι κόποι μιας χρονιάς στο 1.91!

Προγνωστικά

Δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, τα σημερινά προγνωστικά κατακλύζονται από τις αναμετρήσεις της Β΄Ολλανδίας, όπου εμπιστεύομαι με… κλειστά μάτια το κίνητρο!

Προγνωστικά Β’ Ολλανδίας: Με γκολ στην άνοδο!

Η Ντε Γκράαφσαπ εξορμά στην έδρα της ομάδας νέων του Άγιαξ και σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει και μαθηματικά την δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Ιδανικοί οι οιωνοί, καθώς οι πιτσιρικάδες του Άγιαξ διάγουν φέτος την χειρότερη σεζόν στην ιστορία τους στην κατηγορία. Συμπλήρωσαν έξι ματς χωρίς νίκη, ενώ δεν έχουν σκοράρει καν στα τρία τελευταία. Η Ντε Γκράαφσαπ από την άλλη «τρέχει» ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών, διατηρεί ένα +4 από τους διώκτες της και ορίζει την μοίρα της. Δεν θα σπαταλήσει την ευκαιρία για το διπλό ανόδου και θα το συνδυάσω και με χαμηλό line στα γκολ στα σημερινά προγνωστικά μου.

Με χαμηλότερο line θα εμπιστευθώ την Χελμοντ κόντρα στην Ος. Με ένα αρκετά ακραίο σενάριο, οι γηπεδούχοι μπορούν να ελπίζουν στην πρωτιά της 4ης περιόδου και να… κλέψουν έτσι το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ. Η Ος έχει… ξεμείνει από στόχους, θα αγωνιστεί και με απουσίες και το 2.37 αξίζει για να λύσουμε τις απορίες μας. Τέλος, ρισκάρω σε φεστιβάλ τερμάτων στο ματς της Ντεν Μπος με την Τέλσταρ. Και οι δύο ομάδες έχουν ξεμείνει από καιρό από στόχους και έτσι περιμένω ένα «ανοιχτό» ματς χωρίς σκοπιμότητες που μπορεί να ξεφύγει στο σκορ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
21:00
Αγιαξ Β’ – Ντε Γκράαφσαπ
2 & over 1,5
1.91
BET: 20 units
Μονό
21:00
Χέλμοντ – Ος
1
2.37
Μονό
21:00
Ντεν Μπος – Τέλσταρ
Over 4
3.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις