ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Final Four 2021. Αφιέρωμα στους 4 μονομάχους της Κολωνίας

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Final Four 2021. Αφιέρωμα στους 4 μονομάχους της Κολωνίας

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Final Four 2021. Αφιέρωμα στους 4 μονομάχους της Κολωνίας

Final Four

Η σεζόν της Euroleague φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Το φινάλε θα γραφτεί στo Final Four της Κολωνίας, το τριήμερο 28-30 Μαΐου. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο είναι η Μπαρτσελόνα, η Εφές, η ΤΣΣΚΑ και η Αρμάνι.

Την Παρασκευή 28 του μηνός, στον πρώτο ημιτελικό, η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει την Εφές, ενώ λίγο αργότερα η Μπαρτσελόνα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αρμάνι. Δύο μέρες μετά, οι ηττημένοι θα διεκδικήσουν την 3η θέση και τρεις ώρες αργότερα θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός.

Ας δούμε όμως τι συνέβη σ’ αυτή την επεισοδιακή χρονιά ώστε αυτές οι ομάδες να φτάσουν στο Final Four της Κολωνίας:

Μπαρτσελόνα: Χτίστηκε για το τρόπαιο

Ξεκινάμε από την ομάδα που τερμάτισε πρώτη στη regular season. Η Μπαρτσελόνα έβαλε από το καλοκαίρι στο μάτι το τρόπαιο. Έφερε στη Βαρκελώνη το next big thing των πάγκων, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, έκλεισε γρήγορα τον Νικ Καλάθη, αλλά κυρίως έριξε τη ”βόμβα” του καλοκαιριού φέρνοντας τον Μίροτιτς από το ΝΒΑ.

Η σεζόν πήγε όπως ακριβώς ήθελε. Μπήκε από νωρίς στη θέση του οδηγού στη βαθμολογία της Euroleague και δεν άφησε την πρωτιά μέχρι το τέλος. Μεγάλες νίκες όπως αυτές μέσα στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, στην Πόλη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ απέδειξαν τι μπορεί να κάνει.

Final Four 2021. Αφιέρωμα στους 4 μονομάχους της Κολωνίας

Στα play offs αντιμετώπισε την 8η Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ. Η πρόκριση δεν ήρθε εύκολα. Κέρδισε τη σειρά με 3-2 και μάλιστα χρειάστηκε να ξαναπάρει το πλεονέκτημα που έχασε στην έδρα της, κάνοντας ένα διπλό μέσα στην Αγία Πετρούπολη.

Οι παίκτες που ξεχώρισαν στη σεζόν ήταν αρκετοί. Πρώτος σκόρερ ο Μίροτιτς με 482 πόντους (μ.ό. 15,5), μόλις 4 παραπάνω από τον Χίγκινς. Στις ασίστ ξεχώρισε ο Καλάθης με 259 (μ.ό. 6,6)! Στα ριμπάουντ πρώτευσε και πάλι ο Μίροτιτς με 181 (μ.ό. 5,8), όπως και στο συνολικό Index Rating με 609 (μ.ό. 19,6).

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Για το 9ο σερί Final Four

Δεύτερη στην κανονική διάρκεια τερμάτισε η ομάδα του Ιτούδη. Με δύο εξαιρετικές προσθήκες στη γραμμή των ψηλών (Σενγκέλια, Μιλουτίνοφ) ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα και μόλις την 4η αγωνιστική υπέστη ήττα σοκ στην έδρα της από την Άλμπα. Ένα μεγάλο σερί την έφερε γρήγορα στον ίσιο δρόμο. Αποκορύφωμα ο διασυρμός της Εφές με 100-65 στη Μόσχα.

Μέσα στη σεζόν αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα. Τα σημαντικότερα είχαν ονοματεπώνυμο. Ο Μάικ Τζέιμς βρισκόταν σε συνεχή σύγκρουση με τον Έλληνα προπονητή. Παρόλο που ήταν το πρώτο βιολί της ομάδας, ο Ιτούδης μετά από πολλές συγκρούσεις και αρκετές δεύτερες ευκαιρίες, επέλεξε να τον αποδεσμεύσει, λέγοντας πως κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Ένα ακόμα θέμα ήταν ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ, ο οποίος έχασε το ένα τρίτο της κανονικής περιόδου και τα play offs.

Final Four 2021. Αφιέρωμα στους 4 μονομάχους της Κολωνίας

Στα play offs στάθηκε τυχερή. Αντιμετώπισε τη χτυπημένη από κρούσματα Φενέρμπαχτσε και ξεμπέρδεψε γρήγορα, ”σκουπίζοντάς” την με 3-0!

Παρά την αποπομπή του, ο Τζέιμς ήταν ο καλύτερος παίκτης των Ρώσων με 522 πόντους (μ.ό. 19,3), 152 ασίστ (μ.ό. 5,7) και 532 PIR (μ.ό. 19,7). Στα ριμπάουντ πρώτευσε ο Μιλουτίνοφ με 171 (μ.ό. 8,6) ακόμα και με λιγότερα ματς. Τα κενά τους πλέον καλύπτονται επάξια από τους Κλάιμπερν, Χάκετ, Σενγκέλια και Βόιντμαν.

Εφές: Άφησε μια δουλειά στη μέση

Η μεγάλη αδικημένη της περσινής σεζόν ήταν η ομάδα του Αταμάν. Όλα έδειχναν πως θα κατακτούσε την περσινή Euroleague. Έμοιαζε ανίκητη, όμως, την κέρδισε η πανδημία. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και έτσι προχώρησε στη φετινή χρονιά χωρίς ουσιαστικές αλλαγές.

Ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν με ήττες εντός και διασυρμούς, όπως αυτόν στη Μόσχα. Στο πρώτο μισό είχε αρνητικό ρεκόρ και βρισκόταν εκτός οκτάδας. Στο δεύτερο γύρο γύρισε ο διακόπτης και με 14 νίκες σε 17 παιχνίδια σκαρφάλωσε στην 3η θέση. Πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την ΤΣΣΚΑ, κερδίζοντας με 100-70, διέλυσε τη Φενέρ με 106-74 και τη Ρεάλ με 108-83.

Final Four 2021. Αφιέρωμα στους 4 μονομάχους της Κολωνίας

Με τη «Βασίλισσα», όμως, διασταυρώθηκε και στα νοκ άουτ. Πέρασε με 3-2, δυσκολότερα απ’ ότι θα περιμέναμε όλοι, δεδομένης της εικόνας των δύο ομάδων, αλλά και των απουσιών της Ρεάλ.

Σταθερή αξία ο Μίσιτς, που ήταν πρώτος σε πόντους (618 / μ.ό. 16,3), ασίστ (184 / μ.ό. 4,8) και PIR (647 / μ.ό. 17). Από κοντά ο συνήθης ύποπτος Σέιν Λάρκιν που ξύπνησε στο δεύτερο γύρο και ήταν καταλυτικός. Μέσα στο καλάθι την έκπληξη έκανε ο Σανλί με άξιους βοηθούς τους Μοερμάν και Ντάνστον. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και ο Σιμόν με τον Μπομπουά.

Αρμάνι: Οι Ιταλοί ξαναμπαίνουν στο χάρτη

Το καρέ συμπληρώθηκε από την ομάδα του Μεσίνα. Συνεχείς μεταγραφές τα τελευταία χρόνια, επενδύσεις σε παίκτες και σταφ και τελικά πέτυχε το στόχο της. Με τα πάνω της και τα κάτω της κατάφερε να βρίσκεται πάντα εντός οκτάδας και τελικά να πάρει και το πλεονέκτημα. Χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια για να πάει ιταλική ομάδα στο Final Four, από τη Σιένα το 2011.

Στα play offs διασταυρώθηκε με την έκπληξη της σεζόν, Μπάγερν. Δυσκολεύτηκε, αλλά υπερασπίστηκε το πλεονέκτημά της και πέρασε με συνολικό σκορ 3-2.

Final Four 2021. Αφιέρωμα στους 4 μονομάχους της Κολωνίας

Τα στατιστικά των παικτών της δείχνουν τον πλουραλισμό στις επιθετικές λύσεις. Ξεχώρισαν οι Πάντερ και Σιλντς με σχεδόν 14 πόντους ανά παιχνίδι. Από κοντά όμως συναντάμε και τους Σέρχι, Ντιλέινι και Λεντέι, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια των Ντατόμε και Χάινς όταν απαιτήθηκε.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις