«Να γυρίσει ο Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας»

«Να γυρίσει ο Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας»

Ο Αρσέν Βενγκέρ ζήτησε να βγει άμεσα από το “ψυγείο” ο Καρίμ Μπενζεμά, που βρίσκεται από το 2015 λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά, και να είναι στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τους αγώνες του Euro.

Ο Μπενζεμά είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς και ολοκληρωμένους στράικερ στην Ευρώπη εδώ και μία δεκαετία, με τον Γάλλο φορ να ανήκει στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2009 και τη φετινή σεζόν να μετράει 28 γκολ σε 41 εμφανίσεις του με τους «μερένχες». Πολύ καλό είναι και το ρεκόρ του με τη φανέλα με το εθνόσημο (27 γκολ σε 81 ματς), ωστόσο την τελευταία φορά που την φόρεσε ήταν το 2015, καθώς έκτοτε βλέπει την πόρτα των τρικολόρ να είναι ερμητικά κλειστή για αυτόν για εξωαγωνιστικό λόγο.

Αυτός αφορά την υπόθεση εκβιασμού στον συμπατριώτη του και νυν παίκτη του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Μπενζεμά να κατηγορείται ότι υποκίνησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν ένα sex tape με εκείνον πρωταγωνιστή.

Εξ ου και ο Αρσέν Βενγκέρ ζήτησε από τους ανθρώπους του γαλλικού ποδοσφαίρου να αφήσουν στην άκρη την υπόθεση και να φροντίσουν να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Μπενζεμά ενόψει της συμμετοχής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην τελική φάση του Euro 2020.

“Η μη κλήση του Μπενζεμά δεν έχει σχέση με την ποιότητα του ποδοσφαιριστή”, τόνισε ο άλλοτε προπονητής της Άρσεναλ και νυν σύμβουλος της FIFA με δηλώσεις του στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων, για να προσθέσει: “Για μένα ο Μπενζεμά αξίζει 100% να είναι στην αποστολή της Γαλλίας για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις